'Redsi' ne prihvataju ulogu favorita u revanšu

Autor: Beta Beta
petak 08.04.2016.
16:49
Izvor: Beta

Napadač Liverpula Divok Oriđi istakao je da u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evropa između njegove ekipe i Borusije iz Dortmunda nema favorita, ali je dodao da veruje da "crveni" mogu do polufinala.

BETA/AP Photo/Clint Hughes
BETA/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Liverpul i Borusija odigrali su sinoć u Dortmundu nerešeno 1:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evropa. Ekipa s Enfilda je povela upravo golom Oriđija u 36. minutu, a konačan rezultat postavio je Mats Humels u 48.

"Igrali smo kao veliki tim. Ja sam, kao napadač, imao veliku odgovornost, ali sam osetio veliku podršku svih, od trenera, saigrača do navijača. Srećan sam što sam igrao u tako važnoj utakmici, to je ono čemu teži svaki fudbaler"
, rekao je Oriđi.

"Po meni, u revanšu nema favorita. I mi i Borusija smo dobar tim. Moramo na terenu da pokažemo da smo sposobni za velike stvari. Moramo da imamo samopouzdanja i, ako damo 100 odsto, prolazimo dalje"
, dodao je reprezentativac Bellgije.

Revanš utakmica će se igrati 14. aprila na 'Enfild Roudu'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Friday, 08.04.2016
21:07

Ima ima favorita, i to je Dortmund, razvalice Liverpul rudrsku ekipu. Onaj start kod korner zastavice pokazuje kakvi su to rudari.

avatar
Red blood
Friday, 08.04.2016
19:24

Iz sveg srca navijam za Liverpul,ali Dortmund je zaista veliki protivnik.nNe znam zasto,ali imam los predosecaj..nNadam se da gresim.nIskreno se nadam.

avatar
NIKE
Friday, 08.04.2016
18:38

Sve pare stavljam na Klopa i redse da uzimaju trofej, izmakla mu je LŠ, za dlaku, ovo će Klop uzeti rutinski.

avatar
äxwell
Friday, 08.04.2016
22:20

Njemu je najvise krivo zbog Liga kupa...Da smo ga osvojili sumnjam da bi imali ovoliko interesovanje za LE!

avatar
Kralj Stiven
Friday, 08.04.2016
17:52

Klop postavio savrsenu taktiku i pokazao zasto ga smatraju jednim od najboljih menadzera na svetu,koliko znaci kada poznajes u srz protivnicke igrace i kada si genije.Imamo blagu prednost zbog gola u gostima Dortmund ce morati da napadne tako da ocukujem jos bolju utakmicu s obzirom da se necemo braniti na Enfildu sigurno.Origi odigrao odlicnu utakmicu iako hejteri kazu da je netalentovan ( jaki strucnjaci ).Ocekujem start Firmina pa i Staridza vrlo moguce u sledecem mecu,Lukas dosta fali s obzirom koliko je tocilo Henderson.Nadam se da ce se igraci izboriti sa pritiskom jer nam ovo takmicenje znaci sve ove sezone.