Rednap: "Penzija? Ma kakvi..."

Autor: Beta Beta
sreda 04.02.2015.
11:44
Izvor: Beta

Gledaćemo mi još Harija Rednapa, vremešnog fudbalskog stručnjaka omiljene ličnosti na ostrvu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Engleski fudbalski trener Hari Rednap rekao je danas da nije završio karijeru, nakon što je podneo ostavku u Kvins Park Rendžersu.

Rednap je juče podneo ostavku zbog operacija kolena kojima će uskoro biti podvrgnut. Britanski mediji spekulišu da je 67-godišnji trener napustio londonski klub zbog neslaganja s vlasnikom Tonijem Fernandesom o dovođenju igrača u januarskom prelaznom roku.

Rednap je to negirao, a posle njega klub je napustio trener u stručnom štabu Glen Hodl. Očekuje se da će ekipu napustiti i Džo Džordan, takođe član trenerske ekipe.

"Nisam završio sa fudbalom. Kada budem završio sa operacijama kolena potražiću novi posao. Ne mogu da zamislim život bez toga. Ali, prioritet mi je zdravlje", rekao je Rednap, preneli su britanski mediji.

Rednap je u januarskom prelaznom roku želeo da dovede nekoliko igrača, medju kojima su i napadač Totenhema Emanuel Adebajor i Met Džarvis iz Vest Hema.

"Nisam u sukobu sa vlasnikom. I ranije sam znao da nećemo moći mnogo da uradimo u januarskom prelaznom roku. Poslednjeg dana želeli smo Adebajora, pošto imamo manjak napadača. Ali, on je mnogo koštao i to sam prihvatio. Za svo vreme u klubu nisam imao problema sa vlasnikom Tonijem Fernandesom", rekao je Rednap.

Posle 23 kola u Premijer ligi Kvins Park Rendžers zauzima pretposlednje 19. mesto sa 19 bodova.

Britanske kladionice daju najviše šansi bivšem treneru Totenhema Timu Šervudu da zameni Rednapa na klupi Kvins Park Rendžersa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke