Rebrov priznao: ''Dinamo Kijev nije u najboljoj formi!''

Autor: Beta Beta
utorak 23.02.2016.
14:03
Izvor: Beta

Trener fudbalera kijevskog Dinama Serhi Rebrov rekao je danas da nije siguran u kakvoj je formi njegova ekipa, ali je dodao da veruje da će se pokazati u dobrom svetlu protiv Mančester sitija u provoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov
BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov

Povezane vesti

Fudbaleri Dinama sutra dočekuju Siti u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

"Mančester siti je jedan od najbogatijih klubova na svetu, ali mi se za predstojeće utakmice pripremamo na uobičajen način. Imali smo veoma dugu pauzu i ne mogu biti siguran da smo u najboljoj formi, ali imamo naš stil i nadam se da ćemo se pokazati u dobrom svetlu",
rekao je Rebrov.

Kijevski klub je prvi put u osmini finala Lige šampiona sezone 1999/2000. kada je napad tog kluba predvodio upravo Rebrov.

Trener Dinama je imao reči hvale i za kolegu za klupe Sitija Manuela Pelegrinija.

"Uvek sam imao mnogo poštovanja za Manuela Pelegrinija. On radi ozbiljan posao, ozbiljan je profesionalac. Siguran sam da će naći prave reči da motiviše svoje igrače", rekao je trener Dinama.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Dinama i Mančester sitija igra se sutra od 20.45.

I ove nedelje, prihvatite naš izazov i igrajte sa nama fantazi Lige šampiona. Sportske.net Festival šampiona vam pruža šansu da se dobro zabavite i da zaradite lepe nagrade ako ste fudbalski stručnjak. Više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke