Realovci hoće da ućutkaju Murinja!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 29.12.2014.
13:24
Izvor: Sportske.net

Posle komentara Murinja da je u Londonu okružen boljim ljudima nego u Madridu, stigla je i reakcija iz Real Madrida.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Murinjo je napustio Real i vratio se u Čelsi. Bilo je dosta spekulacija o svađama, raskolu u svlačionici i da Portugalac nije ostao u prijateljskim odnosima sa ljudima u Realu, ali o tome niko nije javno pričao.

Ipak, Murinjo je pre izvesnog vremena rekao kako je u Londonu orkužen boljim ljudima nego u Madridu, što je izazvalo reakciju iz prvaka Evrope.

Neimenovani fudbaler Reala rekao je da bi voleo da se sretne sa Murinjom u finalu Lige šampiona i preko njega ponovo osvoji titulu!

"Nadamo se da ćemo se susresti sa Čelsijem u finalu Lige šampiona. Tada ćemo pričati na terenu i ne sumnjamo da ćemo pobediti.

Treba da nas ostavi na miru. Sve je to prošlost, i mi i on smo krenuli dalje i tako treba da ostane", istakao je neimenovani fudbaler Reala.

Mnogi navijači Reala smatraju da je Murinjo ljubomoran na Real i Anćelotijev uspeh sa tim klubom, šta vi mislite o tome?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 29.12.2014
14:29

ljubomoran sigurno nije.. i bolje da se ne sretnu u finale jer bi ih celsi oprasio :)

avatar
NIKE
Monday, 29.12.2014
14:49

Upotpunosti se slažem, mislim da Real jedino neće moći izbaciti Atletika i Chelsea - to su ekipe koje imaju bolju odbranu od Reala i izbacili bi ih njihovom igrom - na kontru, jer i Simeone i Mourinho imaju bolji međusobni skor sa Anćelotijem, uostalom sad ćemo imati priliku za 2 sedmice vidjeti je li Real šta napredovao igrat će protiv Atletika.

avatar
BojanMC
Monday, 29.12.2014
14:52

Nije ljubomoran, hahahha. Sa Murinjom Real je ispadao od Bajerna, kad je dosao Anceloti strasni Bajern je bio isprasen...Naravno da je ljubomoran, iako je mlad i ima vremena pred njim nikada nece osvojiti ono sto je Karlo Anceloti, koji je posle neuspelog pokusaja Murinja doneo 10. titulu Realu.