Real upozorava Junajted: "Zaboravite na Ronalda!"

Autor: Miloš Marković
sreda 10.09.2014.
14:23
Izvor: Sportske.net

Decidirana i jasna poruka stiže iz Real Madrida u vezi sve glasnijim šapatima u javnosti da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Mančester Junajted u skorijoj budućnosti.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Poslednjih dana su se u fudbalskoj javnosti pojavile informacije da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Mančester Junajted, koliko već naredne godine.

Spekulacije je pokrenuo sam igrač, rekavši u jednom intervjuu u domovini da se 'u budućnosti nikada ne zna', te dodavši da je 'Mančester Junajted njegova kuća i da bi voleo da se vrati'.

Mediji su iskoristili ovaj trenutak, te su produbili priču, izvestili o navodnom neslaganju sa prvim čovekom Reala, sa kojim je i minulog leta bilo nesuglasica. Šta više, Ronaldo je javno kritikovao transfer politiku svog kluba, mediji su od dima rasplamsali vatru. Uzevši u obzir klauzulu u ugovoru po kojoj Junajted ima pravo preče kupovine u slučaju da Real dozvoli igraču da napusti klub, ime engleskog kluba je iskočilo u prvi plan.

Ipak, u međuvremenu se oglasio klub, istakavši da je sa Ronaldom sve u najboljem redu, takođe jasno i decidirano naglasivši da Ronaldo neće napustiti Bernabeu.

Mančester Junajted, ali i Čelsi po nekim izvorima, tako je/su dobio/li jasno upozorenje.

„Madrid ne želi da se odrekne Ronalda, neće mu dozvoliti da ode bilo gde. On je isuviše važan igrač da bi mu dozvolili da ode. Na kraju krajeva, sve se vrti oko novca i Ronaldo bi rado otišao tamo gde mu ponude bolje uslove.“

„On je najbolji fudbaler na svetu, ne želi da bude plaćen manje od bilo koga drugog fudbalera, bez obzira o kom klubu se radi Zato će se Real i povinovati svakoj njegovoj želji kako bi ga zadržao.“, citiraju španski mediji izvor blizak klubu.

Inače, Kristijano Ronaldo u ovom trenutku zarađuje 288 hiljada funti nedeljno, dok veća primanja u ovom trenutku od njega ima bivši saigrač Vejn Runi, ali i Radamel Falkao, te Di Marija.

Španski mediji u ovome tumače i naprasnu želju da odlaskom iz Real Madrida, o kojoj se toliko govori, a koja prema rečima ljudi iz Real Madrida nije tačna.

Još jedna stvar koja se okreće po današnjim izdanjima jeste informacija u vezi sa Ronaldovim fizičkim stanjem.

Ronaldo je zbog povrede mišića leve noge propustio meč protiv Real Sosijedada u kojem je "kraljevski" klub poražen sa 4:2, a, takođe, nije bio ni deo reprezentacije Portugala koja je izgubila od Albanije sa 1:0 u meču kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Španska Marka navodi da je Ronaldo trenirao sa timom i da sve ukazuje da će biti u startnoj postavi za predstojeći meč u Primeri.

Real Madrid u subotu od 20.00 dočekuje Atletiko.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke