Real traži od Hamesa da ne igra za reprezentaciju!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 03.10.2016.
15:19
Izvor: Sportske.net

Pošto Kolumbijac kuburi sa povredom mišića, 'Los Blankosi' zahtevaju da propusti kvalifikacione duele protiv Paragvaja i Urugvaja.

BETA/AP Photo/Shizuo Kambayashi
BETA/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Hames Rodrigez navodno zbog povrede nije igrao meč protiv Eibara na 'Santjago Bernabeu', na kom su Zidanovi puleni vezali četvrti uzastopni remi.

Detaljnim lekaraskim pregledima je ustanovljeno da mu je povređen levi butni mišić i da bi trebalo da pauzira neko vreme.

Kolumbiju očekuju kvalifikacini mečevi za Mondijal u Rusiji protiv Paragvaja i Urugvaja, a čelnici Reala zahtevaju od Hamesa da se uzme učešće u njima.

To bi bio veliki udarac za 'Kafeterose' jer postoji opravdana bojazan da bez kapitena izgube korak u trci za planetarnu smortu. Nema potrebe preterano diskutovati koliko on znači za igru Kolumbije, koliko je posvećen nacionalnom timu, a i zašto ne reći da u dresu sa državnim grbom pruža dosta bolje i zrelije partije nego u dresu 'kraljevskog kluba' samo i jedino iz razlloga što igra na poziciji koja mu najviše leži.

S druge strane i Realov strah za sudbinu Kolumbijca je opravdan, posebno iz razloga što je od pre nekoliko dana zbog povrede van stroja i Luka Modrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StormyLBZ
Monday, 03.10.2016
22:56

Sad bas zato jer su trazili bas sad treba da ode i da igra za njih, ja i dalje ne kontam kako Zidan ne vidi da je James zver od igraca.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 03.10.2016
19:32

Igrac treba da igra za Klub i Reprenzetaciju, sta ima tu da se filozofira, ako je spreman neka igra ako nije neka pauzira. Real Real Real nece ti osvojiti Ligu kao Liverpul, i Liverpul je mogao osvopjiti dva puta LS, da im je sudija postigao gol u finale LS, kao sto je postigao za Real.Liverpul je osvaajo LS, a Ligu ne moze 25godina.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Tuesday, 04.10.2016
17:21

Osvojice Liverpul i Premijer Ligu, samo strplenje.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 04.10.2016
21:01

Ako ko ima strpljenje onda su to navijaci Liverpula, kad moze Lester, treba da se nadaju i igraci Liverpula.