Real se vratio na minus dva

Autor: Boban Filipović
subota 18.04.2015.
21:56
Izvor: Sportske.net

'Kraljevski klub' savladao Malagu na 'Bernabeu', Kristijano Ronaldo promašio penal, ali upisao dve asistencije i na kraju pobedu zasladio golom.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Gosti iz Andaluzije su prvi zapretili preko Amrabata koji je stavio na muke Kasiljasa udarcem sa distance, nedugo potom na drugoj strani je Ćićarito uposlio Kamenog, ali promene rezultat anije bilo sve do 24. minuta igre.

Real je tada poveo, Ronaldo je centrirao iz slodobnog udarca iskosa sa leve strane, Serhio Ramos  izmiče pažnji odbrane - 1:0. Fudbaleri Malage su žestoko protestvovali smatrajući da je defanzivac 'Merengesa' bio u nedozvoljenoj poziciji.

Igra se tada uzburkala, Hames Rodigez je probao  iz izgledne situacije, potom je Serhio Ramos postigao još jedan gol, ali on nije priznat zbog ofsajda.

Ni Malaga nije bila bez prilika, Darder je imao kolosalnu šansu da izjednači rezultat pre odlaska na domor, obrukao se.

Prvo uzbuđenje u nastavku, kao i u prvog delu priredio je Nordin Amrabat, koji tuče pored gola.

Sledi period zatišja, a onda penal za domaćina. Loptu na kreč, kao i obično, namestio je Kristijano Ronaldo, ali nije bio precizan.

Zanimljivo, CR7 je promašio penal protiv Malage i pre dva godine, tada mu je odbranio Vili Kabaljero.

Međutim, dva minuta kasnije Real stiže do dva gola prednosti. Hames Rodrigez je strelac, Ronaldo ponovo u ulozi asistenta.

Samo što je krenula sa centra Malaga je smanjila na 2:1 preko Huanminja što donosi neizvesnu završnicu, ali Kristijano Ronaldo u sudisjkoj nadoknadi trese mrežu i postavlja konačnih 3:1.

Golove pogledajte OVDE.

'Los Blankosi' ponovo prilaze najvećem rivalu i lideru Primere Barseloni na dva boda zaostatka. Do kraja ima još šest kola...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke