Real se provukao u nadoknadi, Aguero prati Mesija, prazne puške Juvea!

Autor: Milovan Longinov
sreda 14.09.2016.
22:39
Izvor: Sportske.net

Real Madrid slavio u nadoknadi, Siti rutinski savladao Borusiju Menhengladbah u zaostalom meču, Lesterov start iz snova i prazne puške Juventusa i Sevilje.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Grupa C

U meču koji je trebalo da bude odigran sinoć, ali je zbog vremenskih nepogoda odložen za večeras, nije bilo puno neizvensnosti. Domaća ekipa je od starta nametnula svoj ritam i u prednsost došla već u devetom minutu, golom Kuna Aguera. Odlično je Kolarov ubacio loptu sa leve strane po zemlji, a Aguero se našao na pravom mestu.

Nešto manje od 20 minuta nakon prvog gola, "Građani" su udvostručili prednost, ponovo je strelac bio Aguero. Gosti su imali dobru priliku krajem prvog dela igre preko Stindla, mogli su da vrate neizvenost u meč, ali je Kaludio Bravo sjajno reagovao.

Konačnih 3:0 postavio je ko drugi nego Aguero, koji je tako kompletirao svoj het-trik, da bi konačan rezultat postavio Ihenaćo u nadoknadi.

Golove sa ovog susreta pogledajte OVDE.

Mančester siti - Borusija Menhengladbah 3:0 (2:0)
(Aguero 9, 28p, 77, Ihenaćo 90)

Barselona 7:0 (2:0) odigrano juče


aguero

Grupa E

Monako je šokirao Totenhem na svečanoj premijeri na Vembliju i posle pola sata igre imao dva gola prednosti. U 15. minutu je Silva zategao u dalji ugao sa 16 metara za 0:1, da bi na isteku pola sata igre, Lemar poslao loptu pod prečku za 0:2.

U nadoknadi vremena Aldejrvejld je na asistenciju Lamele vratio Totenhem u život.

Domaći su u drugom poluvremenu pokušali da dođu makar do boda, ali nisu uspeli. Golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

U Leverkuzenu, Bajer je lako došao do dva gola prednosti, ali se CSKA vratio u razmaku od samo dva minuta. Bajer je došao do 2:0 golovima Mehmedija u devetom i Čalhanogluvom bombom pod prečku u 15. Ipak, u 36. je Džagojev napravio dar mar i prošao dvojicu i smanjio na 2:1, da bi u 38. minutu Eremenko u potpunosti vratio Moskovljane.

Bajer Leverkuzen - CSKA Moskva 2:2 (2:2)
(Mehmedi 9, Čalhanoglu 15 - Džagoev 36, Eremenko 38)

Totenhem - Monako 1:2 (1:2)
(Alderjveld 45 - Siva 15, Lemar 31)


Grupa F


Poljaci su po prvi put posle 21 godine u LŠ, ali Dortmund nije obzira prema njima. Do 20. minuta je već bilo 0:3 u Varšavi, nije pomogla Legiji ni sjajna koreografija njihovih navijača uoči susreta.

Najpre je Gece postigao gol, potom su mrežu Poljaka tresli i štoperi Papastatopulos i Bartra, a sjajni Portugalac Gereiro je več na samom startu drugogo poluvremena povisio na 4:0.

Peti gol bio je delo Gonzala Kastra, a konačan rezultat je postavio Obamejang u 87. minutu.

Goetze

Na "Bernabeu" je Sporting bio iznad svih očekivanja, dok je Real bio ispod. Izabranici Žorža Žezusa su se "muški" borili, a onda su i na startu drugog dela igre došli do zaslužene prednosti.

U 48. minutu se Bruno Sezar nakon sjajne akcije, uz malo sreće, našao u dobroj poziciji, uputio je dobar udarac i Kasilja je morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Nakon toga, novi peh za Real, povredu je doživeo Geret Bejl, te je umesto njega u igru u 67. minutu ušao Lukas Vaskez.

Par minuta nakon toga, prvu izmenu je iskoristio i Žezus, a on je na teren umesto Martinsa ubacio Lazara Markovića.

Do kraja su izabranici Zinedina Zidana kontrolisali igru, ali nisu uspevali da stvore izgledne prilike.

Onda je na scenu stupio momak koji je svoje prve fudbalske korake načinio upravo u redovima lisabonskih "Lavova", Kristijano Ronaldo.

Maestralno je izveo slobodan udarca sa nekih 25 metara od gola Patrisija, koji nije imao nikakve šanse. U nadoknadi vremena, Alvaro Morata je postigao pogodak za veliki preokret i slavlje Madriđana.

Golove sa ovog susreta pogledajte OVDE.


Legija - Borusija Dortmund 0:6
(Gece 7, Sokratis 15, Bartra 17, Gereiro 51, Kastro 76, Obamejang 87)

Real Madrid - Sporting Lisabon 2:1 (0:0)
(Ronaldo 89, Morata 90+5 - Bruno 48)

Morata


Grupa G

Lester nije mogao da zamisli lepši početak u Ligi šampiona. Već u petom minutu Olbrajton se našao na pravom mestu i sa peterca pogodio za 0:1. U 29. minutu usledila je prava majstorija Rijada Mareza koji je iz slobodnog udarca maestralno pogodio golmanov ugao za velikih 0:2. Alžirac je u 61. minutu razrešio sve dileme pošto je pogodio sa bele tačke za 0:3.

Golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Porto je na svom stadionu ugostio Kopenhagen, Otavio je doneo prednost domaćima u 13. minutu, ali je Korneliju na startu drugog dela igre izjednačio na 1:1. Kopenhagen je ostao sa desetoricom pošto je u 67. minutu Gregoš zaradio drugi žuti karton i direktno isključenje. Porto do kraja ipak nije uspeo da dođe do trijumfa, a naš Andrija Pavlović nije ulazio u igru.

Klub Briž - Lester 0:3 (0:2)
(Olbrajton 5, Marez 26, 61p)

Porto - Kopenhagen 1:1 (1:0)
(Otavinjo 13 - Kornelijus 52)



Grupa H

Sevilja je uspela da smiri Juventus, iako je Kedira imao dve dobre prilike u prvom poluvremenu.

Sampaolijev tim je visokim presingom onemogućio tečnu igru Italijana, čestim faulovima su seckali igru, uspeli da iznerviraju "Bjankonere" koji u prvom poluvremenu nisu ličili na sebe.

Bufon je bio nezaposlen, ali i na drugoj strani, izuzev pomenutih prilika Nemca u prvih petnaestak minuta nismo videli apsolutnu ništa, Iguain neprimetan, odsečen u napadu.

U drugom poluvremenu slična situacija, iako je Juve imao par šansi, Iguain pogodio prečku, imala je Sevilja i malo sreće. Mogli su i da šokiraju favorizovanog domaćina da je Korea pošte je prevario Kjelinija pogodio Bufonov suprotan ugao.

U finišu je Sevilja ponovo strepela, Pjaca je srušen, nemački sudija propustio da svira penal, a onda je Serhiop Riko fantastičnom intervencijom u nadoknadi sprečio gol Aleksa Sandra. Ostalo je 0:0, Juve sada putuje u Zagreb protiv Dinama sa imperativom pobede.

Dinamo se branio u Lionu, mlađani Korne je imao šansu nakon desetak minuta, ali je Šemper intervenisao. Tri minuta kasnije Rafael je centrirao Toliso nadskočio rivale i savladao golmana Dinama, vođstvo za Francuz.

Gonalon koji se kasnije povredio je imao šansu, "Modri" nisu pokazali ništa u prvom poluvremenu, jedan udarac na gol, bezopasan, na drugoj strani kanonada domaćih. Delovalo je kao velika razlika u kvalitetu.

U nastavku se to ispostavili kao tačno, Feri je posle asistencije Kornea duplirao prednost, da bi sjajni mladi napadač, bez dileme igrač meča, obeležio debi u evropskoj eliti golom za 3:0. Dinamo nije pokazao da mu je mesto u Ligi šampiona.

Juventus - Sevilja 0:0
Lion - Dinamo 3:0

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

216 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pep Guardiola
Thursday, 15.09.2016
13:49

Nevjerovatno je da ovaj Sterling samo ima brzinu a da i dalje igra sjajno.Raheem i kad bi osvojio zlatnu loptu ne bi usao u najbolji tim PL!

avatar
Barca4ever
Thursday, 15.09.2016
09:56

Zidane pusti Dzejmsa da ti igra od pocetka.Covek je doktor.Cim je usao stvorio je sanse i asistirao je.Covek je prepametan jer zbog toga igra glavom a ne trkacki.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.09.2016
02:12

nije Gonzalo kriv, vec alegri, njega krivite. Ko jos danas igra s 2 ofanzivna igrača i 8 defanzivnih?!?!? ccc nisam htio ni fa gledam to mucenje čim sam vidio da pjanić ne igra, samo sam sluso prenos i igro wot

avatar
Thursday, 15.09.2016
00:16

Bitna je pobeda. Sporting sjajno odigrao. Borili su se sjano i remi je verovatno bio najrealniji. Morata odlican, bas se to i ocekuej od njega, da daje kad treba. Rodrigez definitivno mora vise da igra, a voleo bih i da Isko dobiej malo vis eprostora, dosada nije se naigrao. Bravo i za Lester, mada Briz i niej neki protivnik, lepo je prvu utakmicu LS poceti pobedom, i lepom igrom.

avatar
Madridista till I die
Thursday, 15.09.2016
00:02

Još jedna teška noć za simketa...

avatar
CholoSimeone
Wednesday, 14.09.2016
23:57

ja ne razumem cime je real zasluzio ovoliku srecu :D psihicki i organski pocinjem da ih ne podnosim, sljam najobicniji i najveca prevara 21 veka

avatar
brat sergio#10
Thursday, 15.09.2016
00:05

Vjeruj mi da te i razumijem. Real dva puta pobjedjuje Atletiko u najjacem finalu, nije to lako...

avatar
CholoSimeone
Thursday, 15.09.2016
15:36

Pa iskren da budem uopste nije lako, ali i pored toga u svakom su mi pogledu antipaticni

avatar
Chelseaaaaa
Thursday, 15.09.2016
00:13

razumjem zbog nika i zasto ih ne podnosis :) sreca ili karakter? ovo je karakter velike ekipe, ono sto je atletiko uradio u 2 finala je odlika male ekipe, iako su mi krajnje simpaticni bili :)

avatar
lewa9
Wednesday, 14.09.2016
23:44

Sporting je odigrao fenomenalan mec barem po meni, zasluzili su makar bod.. Sto se Dortmunda tice, sta da kazem sem svaka cast momci :)

avatar
CITY
Wednesday, 14.09.2016
23:44

Siti za sada igra lepo, po meni bolje nego prosle sezone. Svi su igrali dobro :D Dortmund rutinski, koliko su oni meni simpaticni i gotivni isto vazi i za Lester. Marez postigao prelep go, msm da imaju sanse da prodju grupu. Iznenadio sam se sto su Juve i Sevilja odigrali 0-0, ocekivao sam golove ali golman Sevlje je bas bio dobar veceras. Real pobedio ali mi zao Sportinga, igrali su bas hrabro i dobro po meni, zasluzili su barem bod. Monako bas ove sezone igra pun samopuzdanja. Sve u svemu imalo je puno dobrih utakmica :D

avatar
scofield
Thursday, 15.09.2016
02:02

Gvardiolin Siti i Siti iz prosle godine se ne mogu uporedjivati. Sad kidaju

avatar
NEMANJA RM
Wednesday, 14.09.2016
23:41

Real igrao slabo,cela ekipa podbacila i onda klasa Ronalda donosi preokret,to je takav mentalitet. Najbolji klub na svetu se nikad ne predaje i to donosi rezultate.

avatar
NEMANJA RM
Wednesday, 14.09.2016
23:39

I naravno da navijaci Barselone umesto podrugljivih komentara na racun Reala sad pisu o sreci,sudijama,visoj sili,nista neocekivano. Sve smo to vec videli mnogo puta,dajte nesto novo.

avatar
Armani
Thursday, 15.09.2016
00:25

Mi o tome a vi o dominaciji barce vec preko 10 godina!

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 14.09.2016
23:28

Jakoo sam zadovoljan, odbrana maestralna, Ota Stons Aleksa Zabaa, fenomenalni znaci. Klaudio je bio dobar, on je odlican golman, u to nemaa sumnje, Fernaa i Gundo odlicni, Fernaa je zver i to kakva, Gundo pruzio ovakav mec posle toliko pauze, klasa je klasa. Kevin je majstor, on je igrac za citav teren, prenosi loptu od biloo gde, dribla, asistira, ma sve, Sterling ako ovako nastavi on ce biti veliki igrac, kakoo igra to je odlicno, a zanimljivo nikoo to ne spominje, 150% od sebee daje, kao i svi, to je ono na prvu sto se videlo, do sada ima dosta asistencija, ima golova, driblinga svega, samoo takoo nastavi Sterla odusevio si nas sve. Navas se trudio mnogo, i on je imao svojih momenata u utakmici, brat Kun je klasa za sebee, ako ne budee povreda nemaa sumnje, za sve individualne nagrade ce da se borii, ali polako, samoo molim Bogaa da se ne desi povreda, to me ubija kad se desii. Leroj nijee mogao bolje poceti, buduca zvezda ove igre, i veliki potencijal, i vec sadaa odlican igrac, sjajan laznjak sjajna asistencija, i naravno nas biser KELECI JE UVEK SPREMAN, koliko mi je samoo drago sto imamo ovakve mlade igrace, ne samoo to, vec i uopste igrace, takoo treba, samoo takoo idemooooo... CTWD

avatar
dushanseelny
Thursday, 15.09.2016
04:02

Sta znaci ctwd?

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 15.09.2016
13:47

Znaci da mi se obracas, a nitii si pitan, nitii si spomenut. Zamolio bi te ljudski da me postedis takvih komentara, ako nijee problem...

avatar
chaki
Thursday, 15.09.2016
06:53

Kolarov ispade nezamenljiv a selili ga svuda,majstor...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
23:23

Nezasluzena pobjeda reala

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 14.09.2016
23:21

Gledao po malo nekoliko utakmica zbog tiketa,pogodis 4 utakmice pol.kraj,2 fiksa i cekas mocni Higuain da zabije za lepu svotu ali trt iako su bili bolji.Ovakva Liga sampiona je smesna,ili nek se vrati KES ili neki novi sistem,jaz u kvalitetu odredjenih ekipa je ogroman.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.09.2016
02:06

pa promijenjeno je, samo čekamo 2018tu

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.09.2016
02:07

pa ne bi ni messi ni ronaldo dali go da igraju sa devet defanzivca, alegrija krivi

avatar
Markyc
Wednesday, 14.09.2016
23:09

Real ima mnogo jak tim. Iskustvo Ramosa je nemerljivo, postao je mozda i najbolji centralni bek na svetu, uz to i da po neki gol, ali kalio se protiv najboljih. Ronaldo na svom nivou, Morata radi posao kako treba. Cak i Bejl mislim da je u najboljoj formi do sada. Ne bi me cudilo da odbrane titulu.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
23:23

Zgazice ih Barsa i Bajern

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Thursday, 15.09.2016
10:23

Bayern mozda ali ekipa koju alaves ponizi xaxaaxxa...

avatar
Nikolaus
Thursday, 15.09.2016
10:19

Mozda i hoce,ali znam da ih Celsi zgaziti nece..

avatar
chaki
Thursday, 15.09.2016
06:55

Razumem da ima svako klub za koji navija ovde ali pricati sta ce biti na kraju sezone je glupost cista

avatar
dushanseelny
Thursday, 15.09.2016
04:06

Jedini nacin da oni odbrane titulu je da im Atletiko izbaci Barsu, Bajern i Juve, a da Borusija nekako ne dodje do njih i onda da dobiju Atletiko, a podrazumeva se da do finala igraju protiv timova koji ni sami ne znaju sta traze tu

avatar
brat sergio#10
Thursday, 15.09.2016
00:07

Da, da kao i uvijek haha. Taj Bajern smo na Alijanc areni dobili sa pokerom a barcu sa igracem manje u gostima..

avatar
Стефан Шашић
Wednesday, 14.09.2016
23:09

Morata zasluzuje da bude u prvih 11,pre Benzeme..

avatar
Markyc
Wednesday, 14.09.2016
23:23

I jeste starter Morata ali hteo je malo da rotira verovatno Zidan.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:50

Slazem se,Benzema van forme totalno.

avatar
MANUTD
Wednesday, 14.09.2016
23:06

Je l' Iguain igrao? Koji promasaj od 93 miliona.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 14.09.2016
23:23

Juve vama uvalio, a Napoli njima!

avatar
Steffi
Wednesday, 14.09.2016
23:32

Kako god okrenes bolje promasaj od 93 nego od 120.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 14.09.2016
23:05

Daud iz Mehengladbaha je sjajan igrač. Velika je zelja Klopa i volio bih da ga vidim u Liverpulu.

avatar
Greed
Wednesday, 14.09.2016
23:04

Vidio sam koliko je Tuhel bio ljut na utakmici protiv Lajpziga,ali da ce skoro citav vezni red sa te utakmice da istjera napolje vcrs,e to nisam ocekivao.Najbitnije od svega,imalo je efekta na ekipu.Mislim da ce lijepo razvit strasno talentovan tim koji ima.

avatar
Gaucho10
Wednesday, 14.09.2016
23:03

Ne razumem zasto je izbacio Zelsona i Silvu, pa oni su vukli sve na utakmici.Sporting je vcrs svojim monotonim dodavanjima umrtvio Real.Za Zelsona cujem prvi put, momak je brz i uporan, pravio je velike probleme po boku.Zidan pogodio sa izmena, uneo zivost.Do tada Real je bio nikakav, to je i budali jasno.Real se izvukao, ali u grupama je bitna samo pobeda, nebitno kojim rezultatom.Sporting ne igra lose, videcemo dalje.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
23:02

Losa utakmica, ali je mentalitet presudio. Nije bio faul, ali hvala bogu da je Ronaldu konacno neko rekao da ne mora stalno da opaljuje punom iz slobodnjaka... Kakva ce Dotrmund da bude ekipa kad se svi ovi razviju do punog potencijala, auuu. Siti je preozbiljan. Te dve ekipe ce samo neuki da otpisu iz zavrsnice... Najveca nepravda veceras pored Reala je pobeda Monaka. Ljudi su dva puta sutnuli u gol i dali dva komada, Totenhem napadao i ima bruka sanse, ali ipak izgubise.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 14.09.2016
23:58

Niko ne sme da ih otpise zbog pobede nad Legijom koja u zadnjih 5 godina nikada gora nije bila i pobedom kuci,eto doduse 4:0 al protiv ekipe koja igra otvoreno??? Isto za Iguajna da gol Sasuolu kao da je Pele...

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 15.09.2016
00:59

Za Dortmund se slazem ali Siti evo bicu neuk pa cu reci da su glavni u PL a u LS nemaju sta da traze.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 15.09.2016
00:09

O kome i cemu pricas ti bruda? Niko ne sme da ih otpise jer imaju odlicne ekipe. Nisam rekao da ce osvojiti, ali sto se mene tice sigurni su ucesnici bar 1/4 finale, za dalje ne mogu da kazem da ce ici jer ipak ima kvalitetnijih ekipa... Mehengladbah je veoma dobra ekipa, izuzetno opasna, i jednostavno tako igraju. Nisu dali gol Sitiju, sto znaci da su totalno neutralisani... Ne znam o kakvom Iguainu pricas, ja sam ovde jedan od najomrazenijih medju navijacima Juventusa...

avatar
Pep Guardiola
Wednesday, 14.09.2016
23:00

Rekao sam posle gola Sportinga da Real ima pre,pre vise srece da bi izgubio kuci u ovakvoj utakmici.

avatar
Bata Kanda
Wednesday, 14.09.2016
23:03

Sreca prati hrabre.

avatar
dushanseelny
Wednesday, 14.09.2016
22:59

Real standardno.

avatar
RMA
Wednesday, 14.09.2016
23:11

I United, sve malo, malo pa LE

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:13

A Junajted koliko je igrao?

avatar
Stefan Psihijatrija!
Wednesday, 14.09.2016
22:59

Ronaldo se blizi ka magicnoj cifri od 100 golova :D

avatar
brat sergio#10
Wednesday, 14.09.2016
22:59

Hejteri se ponadali i vec bili napisali komentare da samo zalijepe ovdje, ali prerano jer utakmica se igra do zadnjeg zvizduka :D Bravo za Sporting, odlicno su nocas odigrali. Ali Real nije bio na svom nivou nikako. Ronaldo golcinu zabio. Morata i Hames kako su usli digli su kompletan napad. Simke jos jednom kako ti kazes 'visa sila' uz nas hahaha

avatar
Milos 1996
Wednesday, 14.09.2016
23:15

Sporting za klasu bolji!

avatar
brat sergio#10
Wednesday, 14.09.2016
23:45

Hahahahah, koji kompleksi

avatar
chaki
Wednesday, 14.09.2016
23:33
avatar
Nikolaus
Wednesday, 14.09.2016
23:30

Ma svi su bolji od Reala,samo Real pukom srecom dolazi do trofeja LS precesto.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 14.09.2016
23:25

Valjda ce Zidan skontati da James treba igrati u prvoj postavi, jer je stvarno bruka igrac!

avatar
Hule
Wednesday, 14.09.2016
23:24

Sanjaj! Alaves je od Barse bolji za klasu!

avatar
Wednesday, 14.09.2016
22:59

I više sam nego prezadovoljan! Kako igra Sterling, bukvalno se preporodio dolaskom Pepa Gvardiole. Za Kuna nemam šta da kažem, jedno te' isto svaki put, klasa od napadača. Gindogan i više nego dobar na svom debiju. Kolarov sjajan. Za Stounsa su pričali da je ovakav, onakav, a pred dečkom je sjajna karijera. Sane buduća zvezda fudbala. CTWD

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 14.09.2016
23:16

S koliko cevapa si pocastio, onog fudbalera Gadbaha?... :D

avatar
Thursday, 15.09.2016
18:48

Hahahaha care:-D

avatar
Wednesday, 14.09.2016
23:33

Jes zaista na fin način prevario onoga:-D

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 14.09.2016
23:16
avatar
Martial11
Wednesday, 14.09.2016
22:58

Real jeste igrao loše, ali njihova želja za rezultatom uvijek presudi, moram reći da je Zidan sa svakom izmjenom pogodio. Morata i James fantastični, a ujedno Ronaldo pokazuje da je uvijek tu kad treba.

avatar
brat sergio#10
Wednesday, 14.09.2016
23:46

Pobjednicki mentalitet bi prije rekao.

avatar
Martial11
Friday, 16.09.2016
01:07

Ima i toga druže, Real zasad djeluje nezaustavljiv.

avatar
Stefmajster
Thursday, 15.09.2016
10:18

ronaldo uvek tu kad treba??? da uvek je tu da izglumi faul i da sudija svira, pa ovaj pukom srecom da gol iz slobodnog.. ne secam se zadnji put kad je postigao gol iz slobodnog.

avatar
Milos 1996
Thursday, 15.09.2016
00:17

Vise srece nego pameti!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 14.09.2016
22:57

sporting me mnogo iznenadio svojom igrom ne pratim portugalsku ligu i mislio da ce biti lako ali je sporting odigrao fenomenalno benzema bio ocajan...zidan odlicno pogodio sa izmenama lukas vaskez odlican dosta probijao po strani i centrirao,morata mnogo bolje igrao od benzeme i dao gol za pobedu a rodrigez imao asistenciju i pre toga namestio sjajnu priliku karvahalu i mislim da je pokazao da zasluzuje vecu minutazu...real igrao dosta slabo ali je opet presudio taj mentalitet sampiona i pobednika koji ima real madrid...nije ovaj juventus u evropi neki bauk u italiji su jaki ali ovde sam ocekivao njihovu pobedu

avatar
brat sergio#10
Wednesday, 14.09.2016
23:47

Bas je to razlika izmedju Reala i Juventusa npr. Real ima pobjednicki mentalitet u LS i u svakoj utakmici, dok Juve ima samo u Italiji.

avatar
Lesi plati porez!
Wednesday, 14.09.2016
22:57

Dobro je kroz iglene usi :D

avatar
04
Wednesday, 14.09.2016
22:55

Ne da igra penaldo nego nema dalje. :) Magija u simuliranju faulova unutar i izvan šesnaesterca. Zaslužio bar 2 ZL... :D

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 14.09.2016
23:05

Za razliku od nekog kome Nejmar namesta sve na tacnu, dao je golcinu od 25 metra, ali to nisu tako dobri golovi kao ubacivanja sa 15 cm koje je juce izveo Mesi. :)

avatar
tri tacke
Thursday, 15.09.2016
06:43

Jednom godisnje ubode iz slobodnjaka!

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:12

Naravno Stefi :D

avatar
Rise up
Wednesday, 14.09.2016
22:55

Mozda je Sporting zasluzio bod.Real odigrao odlicno negde od 70 minuta,izmene donele svezinu.Mada Real sa pobedom ili remijem svakako ce biti prvi u grupi.Drago mi je zbog pobede Lestera imaju velike sanse da prodju grupu.Jedino mi je iznenadjenje Juve ali Sevilja je tvrda bila.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
23:06

Boga mi, da nije pobedio ovde ne bih bas bio siguran u to prvo mesto. Borusija je brutalno dobra ekipa ove sezone, kad se budu uigrali ima da zvone usi....

avatar
Goran.984
Wednesday, 14.09.2016
22:55

Alegri ce nas nervirati citave sezone imam osjecaj...sevilja tvrda...al idemo dalje..forza Juve

avatar
CofyTWDfan
Wednesday, 14.09.2016
22:52

Morata i Hames moraju da startuju umesto Benzeme i Kasemira! Kasemiro je odlican igrac, ali kada treba ofanzivnije da se igra tu mora biti Hames! Benzema totalno izgubljen na terenu, jeste ovo tek pocetak sezone ali pored Morate on nema sta da trazi, decko je odlican i mlad, a Benzemu prodati Arsenalu za 40ak miliona. Sto se tice ostalih utakmica, realno ocekivano s tim da je Juve kiksnuo ali Boze moj, Sevilja nije naivna ekipa. Lester nastavlja da odusevljava, bravo Lisice!

avatar
Al(a)din
Thursday, 15.09.2016
07:54

James umesto Kazemira ? Pa nije Zidan Benitez. Bez zadnjeg veznog ste videli da Real nije imao sta da trazi

avatar
NIKE
Wednesday, 14.09.2016
22:52

Idemo Lester do titule, za ove momke je nemoguće ne navijati.

avatar
World is.... REAL
Wednesday, 14.09.2016
22:52

Los izbor napada za Real. Benzema i Ronaldo jos nisu ni 20% u formi, bez obzira na gol Ronalda. Morata i Vaskez su odmah pravili razliku. Hames takodje, mora dobiti vise minuta. Pozdrav za sve navijace juvea, koji se prave kao da su vec osvojili ls.

avatar
xenon1989
Wednesday, 14.09.2016
22:51

Nepostojeći faul plus standardni 93. minut... hahaha, kakva komedija... :D:D:D

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:12

Naravno Stefi :D Alaves je klasa za Barsu :D

avatar
04
Wednesday, 14.09.2016
23:24

0:4, hihihi... Morata klasa za penalda... :D

avatar
masimomorati
Wednesday, 14.09.2016
22:51

Pominje se neko nesviranje penala za Juventus, a Sevilji cist penal nije sviran kod onog kornera, kad je, mislim, Kjelini oborio igraca Sevilje. Budite objektivni.

avatar
Billionaire
Wednesday, 14.09.2016
23:11

Kao navijac Intera treba da bodris timove iz Serie A kad se igraju Europska takmicenja a ne da se naduravas tu za nekakve penale i trazis krivca u Juveu.

avatar
Billionaire
Sunday, 18.09.2016
12:20

Kakve veze jel Italijan ili nije ? Znam dosta ljudi sa ove stranice koji navijaju za neki Italijanski tim ali kad se igraju takicenja u Europi bodre i ostale cisto zato sto su zaljubljenici u Calcio odnosno Seriu A. Svoju logiku zadrzi za sebe!

avatar
mIadenq
Thursday, 15.09.2016
08:45

Sto bi bodrio italijanske timove jer navija za Inter? Pa nije covjek italijan bog te mazo, kakva logika.

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 14.09.2016
22:51

Kolika je razlika izmedu ovih klubova petice i ostalih liga (osim portugala),pa 6 komada su poljaci primili, 7 celtic, club brugge 3 doma,dinamo 3 i jos ohoho..dinamo los nema veznog reda sve prodao,da su tu pjaca i rog potpuno druga prica jer i ovakav je pogodio 3 grede,a soudani je promasio s metra prazan gol,ali lyon zasluzeno pobijedio,jednostavno brzi je bio i precizniji..ali dobro kad vidim kako drugi prolaze ,ipak je velika cast biti medu ovakvim klubovima, ali razlike u kvaliteti postaju ogromne

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 14.09.2016
23:05

Kanta za nabijanje.

avatar
Thursday, 15.09.2016
17:26
avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 14.09.2016
23:31

cuj svejedno je daleko najbolji klub na ovim prostorima ,a ti se tjesi to je REALNO..kao sto je REALNO da je Zvezda napravila največi rezultat koji se nece ponovit,ali zna se tko je najuspjesniji klub na ovim prostorima Dinamo..to je REALNO ne trebas odgovarat jer necu citat jer vidim koja ti je namjera..Dinamo s Juveom doma igra,ja idem gledat,a ti fino u kauć i....

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
23:10

Pa Dinamo to radi godinama. Plasiraju se u Evropu, rasprodaju tim, i prime izmedju 20 i 25 golova u 6 utakmica. Oni pricu zavrse tim plasmanom, to je i cilj uprave... Inace, apsolutno tacno ovo za kvalitet ostalih liga. To je katastrofa koliko su slabi. Lester, koji jeste aktuelni prvak, ali realno ce zavrsiti na sredini tabele ove sezone, razbija prvaka Belgije ko nista. Celtik pored ovih 7 mogao da primi jos 2,3. Legija za koju sam mislio da su dobar tim masakrirana kod kuce...

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 14.09.2016
22:50

1. Igra se mec dok real ne da gol 2. Faul na ronaldu nije bio 3. Sporting je bio bolji 4. Sa simkeom se slazem

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 14.09.2016
23:06

5. Sporting je za klasu veci klub od Celsija pa nije ni cudo da su se dobro drzali, svakako su se bolje drzali od Celsija hehe. :) Inace sta napravi Celsi veceras?

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 14.09.2016
23:51

Sta napravi united? 7n Uefadrid

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 14.09.2016
23:51

Sta napravi united? 7n Uefadrid

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
23:13

1. Mec je produzen za 4 minuta, Real dao gol u 93:52, ko ne veruje nek proveri 2. Faul nije bio, ali je to Ronaldo, pa bude. 3. Bio je bolji dok Zidan nije napravio izmene. 4. Jedini si na ovom sajtu. :D...

avatar
Klaudio Kanidja
Wednesday, 14.09.2016
22:50

Lopte Hamesa imaju oči! U 8minuta je napravio dvije sjajne sanse. Steta sto igrac njegovog kalibra sjedi na klupi.

avatar
Steffi
Wednesday, 14.09.2016
22:50

Ej ne mogu da verujem sta sviraju ovom Ronaldu, 3 puta pada i trazi faul i morao je da mu svira, steta, bolja ekipa izgubila.

avatar
Misosesic
Thursday, 15.09.2016
00:13
avatar
Steffi
Thursday, 15.09.2016
15:08

Naravno i Nejmar, isti su. Zato i nece biti najveci nikad. Pogledaj Celavog Ronalda, samo sto ga nisu udarali pesnicama i nikad nije simulirao.

avatar
No ®ules
Wednesday, 14.09.2016
22:48

Sevilja sramotno odigrala, Real zvani fortuna, Dortmund i Siti silni, Lester se nije uplasio...

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
22:48

Rezultat dobar igra katastrofalna Real nema sta da trazi u LS sa ovom igrom!Ronaldo spasava po ko zna koji put i ako je lose odigrao veceras,ali razumljivo njegov 1 jak mec posle duge povrede,Moratin povratrak dzekpot za Real,sve u svemy mora se bolje.Simke i Stefi i ostali ponadali ste se priznajte??? :DDD

avatar
Steffi
Wednesday, 14.09.2016
23:19

Ja sam ocekivao bar 3,4:0 za Real, odigro sam 1&3+, Real je imao puno zelje i srece veceras.

avatar
Markyc
Wednesday, 14.09.2016
23:19

Forma se tempira od 1/8 finala ka finalu da ide uzlazno. Videli smo mnogo puta kada timovi pokidaju prvi deo sezone a posle pocnu da padaju. A oni timovi koji pocnu da dizu formu u drugom delu sezone doguraju daleko. Igrace oni dobro kad bude trebalo ne boj se :)

avatar
mIadenq
Wednesday, 14.09.2016
22:47

polu klub-polu gol u produzetku, a inace strasan slobodnjak ronalda i gospodska reakcija nakon istog

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:12

Barselona je amatersko udruzenje fudbalera :D

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:43
avatar
mIadenq
Wednesday, 14.09.2016
23:36

haha, evo potresao si me:D

avatar
04
Wednesday, 14.09.2016
23:25

0:4, onako amaterski... :D

avatar
adidas forever
Wednesday, 14.09.2016
22:45

Ovo je greška UEFE... morali su nekog lakšeg da daju Realu... :)

avatar
scofield
Wednesday, 14.09.2016
22:45

Ronaldooooo! Iz slobodnjaka! Rodrigez mora u prvoj postavi! Kakav centarsut za pobedonosni gol Morate, u trepavicu ga pogodio. Decko je klasa. Sporting odlicno odigrao

avatar
P. S.
Wednesday, 14.09.2016
22:44

Najzaslužniji naravno Kiki... da nije isimulirao faul i da nije da Rui Patrício napravio očajnu grešku, ne bi ni Morata mogao da reši utakmicu...:)

avatar
Eccentric
Wednesday, 14.09.2016
23:16

Ocajna greska od stativu gol jesi nekad igrao fudbal

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 14.09.2016
23:33

pusti ga to su tzv.pljuvaci i nerealni komentatori

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
23:18

Konfuzno si napisao, ali si verovatno mislio da je mogao bolje kod Moratinog gola, sa cim bih se slozio. Ali Ronaldov realno nije mogao da brani, pa mozes ti da mrzis Kikija koliko hoces, tako ti je... Inace je bio ocajan celu utakmicu...

avatar
Ali baba
Wednesday, 14.09.2016
22:44

Lep gol ronalda, ali faula nije bilo. Sudija je direktno pogurao real i demoralisao sporting. Nisam navijac ni reala ni barselone, samo sam ovjektivan, te zbog toga unapred molim nalaljene sera.ore da puste ljude na miru da komentarisu...

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Wednesday, 14.09.2016
22:44

Sramota. Gol iz nepostojeceg faula. I ko je gledao na poluvremenu emisiju na rts-u mogao je da vidi i ostalo navlacenje za real..

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 14.09.2016
22:43

Ova utakmica je slika i prilika Ronalda tokom cele godine, najgori je na terenu i nekako da gol. Ako on osvoji Zlatnu loptu to će biti najveća sramota u istoriji ove nagrade, ali sreća pa se dodeljuje glasanjem kapitena i selektora a ljudi nisu ludi imaju oči. E da i faul naravno nije bio pre slobodnjaka, ali jedno petnaest puta je pokušao da iscenira faul i na kraju je i uspeo. Real naravno srećno do pobede kao i uvek.

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 14.09.2016
23:07

Mesi bi dao slobodnjak? Ili bi cudesom oterao u publiku. :)

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 14.09.2016
23:44

Stefiju prstici otpali od toliko minusa i promena profila :D

avatar
Stefan Psihijatrija!
Wednesday, 14.09.2016
23:09

Phahaha sta reci tek za Messija prosle sezone mizeran,sada je odigrao 2,3 utakmice kako treba.

avatar
CgRm4
Wednesday, 14.09.2016
22:43

Hahaha,najsladje pobjede.Za dusu hejtera sto bi se reklo :D

avatar
Stefmajster
Wednesday, 14.09.2016
22:43

Koja sramota je ovaj mali real. Sporting izigravo fenomenalno, ali protiv miljenika uefe ne moze se.. Prvo iskljucise trenera Sportinga bezpotrebno, zatim onaj zalizani ronaldo pada bez veze sudija svira faul, da bi zalizani iz slobodnog postigao gol. Na kraju utakmica 4 minuta produzena, real u 95 postize gol...

avatar
Juventino SS
Wednesday, 14.09.2016
22:42

Kedira 2 šanse, Iguain prečka naravno, i jedna velika nula. Toliko za početak. Što se tiče Reala drago mi je da je Morata dao gol.

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 14.09.2016
22:42

Srecare. Sportig je bar nereseno zasluzio, ozbiljan tim imaju.

avatar
nemanja.jankovic
Wednesday, 14.09.2016
22:42

Каква играчина Лукас Васкез, нема Реал да брине наредних десетак година за крила са њим и Асенсијом. Марсело - класа. :-)

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
22:53

Zelson mu pokazao kakav je majstor

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 15.09.2016
16:13

Zato je Real zarko zeleo da dovede Azara a ne Zelsona

avatar
BLA BLA BLA BLA
Wednesday, 14.09.2016
23:16

Zelson bolji od Azara.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 14.09.2016
22:42

Ja prosto ne mogu da vjerujem,pa da li je moguce da Real pobjeduje i daje golove u poslednjim trenucima utakmice,kakva ih ovo sila prati,nista mi nije jasno.Ma mora ovo u jednom trenutku da se okrene kao bumerang.

avatar
Misosesic
Wednesday, 14.09.2016
22:44

Samo ti to govori,otkad ti to govoris Real nonstop daje u 90+

avatar
Eccentric
Wednesday, 14.09.2016
22:44

Vi tako punite boraniju na pocetak sezone clanci o msnu dobacujete penal glumite krojfa ali pri kraju sezone u tri utakmice unistite sezonu zapamti moje reci

avatar
Iuvëntus
Wednesday, 14.09.2016
22:41

Loše. Krivac je Allegri, najprije s izborom igrača, pa formacijom i na kraju izmjene koje su se trebale i ranije uraditi. Forza Juve !

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 14.09.2016
22:55

Sevilja, Lion i Dinamo, Juventus mora ovu grupu da odradi sa pola snage...

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.09.2016
02:10

pa normalno da cemo odraditi samo sto alegrijev mozak tesko pali

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.09.2016
02:09

hahah a da sam ja ovo teko dobio bi sve minuse

avatar
Eccentric
Wednesday, 14.09.2016
22:40

Da nije ronalda real bi se cesto brukao a ligu sampiona ne bi videli jos dvadeset godina treba doci do to finale a deca ovde prosipaju modrosti uzivajte u najboljem i najkompletnijem igracu koji je igrao fudbal dog ga pojedini hejtuju on osvaja titule. Bice bolje sredina zakazala u benzema sta mu je e da nam je verati umesti cazemira i pepe nazad on je stub

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 14.09.2016
22:46

Dzaba pokusavas da ga dignes u visine,bio je i danas jedan od najgorih na terenu.

avatar
Eccentric
Wednesday, 14.09.2016
23:20

Pa sredina kosa benzema drven sta ocekujes tsd od ronalda najbolji je bio pokusavao sutirao fudbal je timska igra i moraju svi da budu na nivou a kros i modric spavali ronaldo je za mene masina i najboji ikad on bi u barseoni po 100 gola postizao

avatar
Bata Kanda
Wednesday, 14.09.2016
23:04

A ti Messija ne prikrivas kada je ocajan?

avatar
tri tacke
Wednesday, 14.09.2016
22:51

Koj crni Ronaldo, nije se video.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
22:40

Marselo ce veceras sanjati Zelsona

avatar
CgRm4
Wednesday, 14.09.2016
23:05

Nesto ko' Celsi LS?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
23:23

Da 2012 godine

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
22:39

Ne mogu da vjerujem da se real ovako izvukao kod ronaldovog gola sudija ih castio faulom

avatar
Madridista
Wednesday, 14.09.2016
22:47

Faul cist ko suza, kad Celzi igra?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
23:22

Nema ovde ni f od faula nezasluzena pobjeda, a Celsi igra u petak protiv Liverpula u 21h.

avatar
Galaktikos
Wednesday, 14.09.2016
23:21

Celzi igra nocas u 23.45 sa Aston Vilu ,,to je grupa slj ,,,

avatar
Wednesday, 14.09.2016
23:10

Tako to biva. Navijači Reala reći će da nije bio faul, a oni koji ne vole Real reći će da je u pitanju viša sila ili podmićivanja