Real 's pola gasa' protutnjao kroz Elće

Autor: Boban Filipović
nedelja 22.02.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

'Kraljevski klub' na najbolji mogući način iskoristio jučerašnji kiks Barse i pobedom u gostima protiv Elćea ponovo ima četiri boda više od najljućeg rivala.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Ronaldo i drugovi su vrlo motivisano ušli u meč, motiv više je sigurno bio Barselonin sinićni poraz na 'Nou Kampu' od Malage, a vetar u leđa došao je sa Kanarskih ostrva gde je košarkaška sekcija osvojila 'Kup Kralja' trijumfom u 'El Klasiku' u finalu.

Prvo veće veće uzbuđenje zbilo se već posle tri -četiri minuta igre, Kristijano Ronaldo je imao dobru priliku, malo je nedostajalo da dovede Real u vođstvo.

Zvanično najbolji igrač planete je bio ubedljivo najgilniji igrač, ali u situaciji koja će se sigurno prepričavati glavnu ulogu je imao Karim Benzema.

Francuski napdač je masteralno makazicama zatresao mrežu domaćina, ali gol je poništen zbog 'milimetarskog' ofsajda. Šteta!

Elće je preživeo prvo poluvreme, retki su bili napadi njegovih fudbalera, ali u nastavku su prvi zapretili oni.

Aron Nigez se našao u dobroj prilici, Kasiljas je istrčao i sprečio najgore.

Ipak, u 56. minutu Real dolazi u vođstvo, Ronaldo je probio po levom krilu, zavrnuo u sredinu, nespretna intervencija odbrane Elćea, Karim Benzema ne prašta poklon i sa par metara trese praznu mrežu - 0:1.

Pitanje oko pobendika rešeno je 20-ak minuta pre kraja, Isko asistrira za Kristijana Ronalda, Portugalac konačno trese mrežu, ovo mu je 29. gol u Primeri ove sezone.

Mogao je trijumf 'Merengesa' da bude i ubedljiviji, ali je ostalo 0:2. Golove pogeldajte OVDE.

Posle 24. kola španskog prvenstva lider ima četiri boda više od Barse, sedam od Atletika. Elće ostaje tik iznad opasne zone.

Dodajmo da je nešto ranije Viljareal na 'El Madrigalu' minimlacem savladao Eibar. Gol vredan tri boda postigao je Vieto u 71. minut, a poraz gostiju iz Baskije nije uspeo da spreči ni ulazak u igru Dejana Lekića. Sprski napadač je odigrao poslednjih 15-ak minuta utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Mijatovic
Sunday, 22.02.2015
23:53

Sta reci SLAVICE SE TITULA....

avatar
la_decima10
Monday, 23.02.2015
00:14

pa mora se priznati da imaju oscilacije u svojoj igri....već kad im se to dešava nek te svoje loše igre odrađuju u trenutcima kad se ne lomi previše sezona, a kad se počne lomiti sezona, pogotovo jer se igra na više frontova, nema zajebancije