Real - Problem je Atletiko ili Ronaldo?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.01.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Dve su teorije mišljenja kada su madridski derbiji u pitanju. Kako to da Atletiko ima rešenje za Real?

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Real deluje nepobedivo dok ne naiđe na gradskog rivala. Tačno je, onu najvažniju utakmicu u Lisabonu su dobili, ali i tu su "Jorgandžije" bile na minut od velikog trijumfa.

No, Atletiko je ove godine uzeo Superkup Španije protiv Reala, tukao ih je u prvenstvu i sada u španskom kupu.

Anćeloti se posle onih silnih rekorda upisao i u istoriju na crnoj strani, prvi je trener Reala koji je izgubio tri gradska derbija u nizu. Priče da je Simeone iskoristio umor rivala ne stoje, i kada šampion Evrope nije bio u seriji mečeva na startu prvenstva, "Jorgandžije" su pobedile.

U tom duelu Primere, Ronaldo je igrao, u ostala dva poraza od Atletika, oba na "Kalderonu" nije počeo meč. Podsetimo, letos je iako povređen rešio evropski Superkup u Kardifu, pa ga je Anćeloti odmarao u reprizi finala LŠ.

Juče nije bio u timu, nedostajao je Realu, "Beli" nisu ličili na sebe, nije čudno što su 3 od 5 poraza ove sezone evropski šampioni doživeli bez njega u timu.

Da li su toliko zavisni od Portugalca?

Čini se da on uliva strah rivalu, na stranu neverovatna serija golova.

Anćeloti je rekao da je Kristijano umoran, i da priče o krizi ne stoje, iako je računajući i prijateljsku u Dubaiju Real izgubio tri meča u nizu, sve u 2015. godini.

Ronaldo će se vratiti u tim u šampionatu, a revanš je brzo, veliki izazov je pred Realom da nadoknadi prednost komšija od 2:0. Videćemo hoće li se branilac trofeja oprostiti već sada od Kupa Kralja ili imaju snage da nadoknade prednost.

Atletiko?

Oni ne odustaje od svoje igre, iako ih je Marselo, bek Reala nazvao dekadentnim timom koji igra na duge lopte. Ko gubi ima pravo da se ljuti, a nije ni jasno zbog čega bi Simeone menjao taktiku koja dobija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 08.01.2015
14:52

Hahahah...dajte ljudi manite me djecijih prica,pa igrao je poluvrijeme pa se nije vidio,kakav crni Ronaldo,cim dodje malo jaci tim njega nema

avatar
Hala Madrid 10!
Thursday, 08.01.2015
20:00

Kao i Messija,nema ga nigde u vaznim utakmicama nestaje kakav messi LOL

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 09.01.2015
17:16

Mozes ti dati bolji odgovor...potrudi se malo