Real - Pre 10 godina debitovao je Arbeloa, a ostalo je istorija!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 16.10.2014.
20:40
Izvor: Sportske.net

Zvanični tviter nalog Real Madrida danas je postavio tvit u kojem obaveštava javnost da je Alvaro Arbeloa debitovao za Real pre tačno 10 godina, isto kao i Mesi za Barsu!

Beta/AP Photo/Paul Sancya
Beta/AP Photo/Paul Sancya

Povezane vesti

Znamo da je Leo Mesi debitovao za Barselonu pre 10 godina, na utakmici sa Espanjolom, kada je pred kraj meča zamenio Deka.

Mesi je danas jedan od najboljih fudbalera na svetu, ikona Barse, čitav dan je u njegovom znaku.

Ipak, Real Madrid je pokušao da im "ukrade šou", a pitanje je da li su uspeli? Naime, Real je čestitao danas Alvaru Arbeloi 10 godina od njegovog prvog meča u dresu Reala, protv Betisa.

Zanimljivo je da su ova dva fudbala baš debitovala na isti dan, naravno, od Arbeloe se nije puno očekivalo kao što je Barsa očekivala od Mesija, i on je odigrao samo dva meča za Real pre nego što je prešao u La Korunju.

Ipak, sjajne partije u Deportivu kupile su mu kartu za Liverpul, gde je zaista stasao kao igrač, dogurao i do reprezentacije i vratio se na Bernabeu.

Njegova uloga u osvajanju titula sa Realom i Španijom možda nije velika, ali je ipak izvesni deo vremena proveo kao član startne postave u oba tima i zbog toga zaslužuje poštovanje, što je uspeo da se izbori sa velikom konkurencijom i u Realu i u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke