Real pomaže Njukaslu u borbi za opstanak?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.04.2016.
17:42
Izvor: Sportske.net

Menadžer 'Svraka' Rafa Benitez očekuje da Mančester Siti bude preokupiran duelom sa Realom i da je to šansa njegovog tima da dođe do dobrog rezultata protiv 'Građana'.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Mančester Siti sutra uveče gostuje na 'Sent Džejms Parku', reč je o zaostaloj utakmici Premijer lige, a Rafa Benitez se nada da bi prva polufinalna utakmica protiv Reala u polufinalu Lige šampiona, koja je na programu naredne nedelje, mogla da utiče da 'Građani' glavama budu odstuni protiv njegovog tima kome su bodovi preko potrebni u borbi za goli život.

"Siguran sam da će Pelegrini na sve načine pokušati da fokusira svoju ekipu na utakmicu protiv nas, ali ja sam siguran da će oni mislima biti na utakmici koja ih očekuje protiv Reala.

Mnogima će se uvući u glavu strah od povrede pred tako važan meč i ja tu vidim našu šansu. Treba nam pristup kao protiv Svonsija, to je recept za uspeh."
rekao je Španac.

Videćemo da li klub koji je otpustio Beniteza ove sezone može posredno da mu pomogne. Njuklas je pretposlednjeplasirana ekipa Premijer lige sa tri boda manje od Noriča koji je prvi iznad crte, ali koji ima i meč više. Mančester Siti je treći na tabeli sa 13 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Lester, koji ima utakmicu više.

U prvom odmreavanju snaga ove sezone, Mančester Siti je na 'Etihadu' razbio Njukasl sa 6:1, iako su 'Svrake' povele. Kun Aguero je obeležio taj meč sa pet postignutih golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Monday, 18.04.2016
23:58

Ja rekoh doce Ronaldo na kraju da odradi ova kola do kraja i spasi Njuku :P Vijest je top!

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.04.2016
22:44

A Siti pomaze barseloni u borbu za titulu u Spaniji onda jel? Nidje veze

avatar
Monday, 18.04.2016
17:59

Њукасл и Манчестер Сити играју сутра, а Сити и Реал одмеравају снаге у Лиги Шампиона, тек у уторак. Пре тога ће сва три тима одиграти по још једну утакмицу у домаћем првенству. Где је логика? Шта има да одмара играче у уторак, за 10 дана касније???

avatar
The Red Devil
Monday, 18.04.2016
21:07

Jedina stvar je strah od povrede, pa da ne rizikuje poslednju utakmicu pred Real, inace nidje veze ovo...

avatar
Tuesday, 19.04.2016
17:02

Па да, једино то

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 18.04.2016
17:53

I kako to Real pomaze Njukaslu,o cemu vi pricate?

avatar
AdmirT
Monday, 18.04.2016
21:01

pa mogli su staviti i City pomaze barci, gluposti pisu