Real pokušava da se iskupi oko Kasiljasa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2015.
15:12
Izvor: Sportske.net

Posle sinoćnjeg gafa, sada pokušavaju da poprave stvari.

BETA/AP Photo/Oscar del Pozo
BETA/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Kasiljas je danas rekao "zbogom" Realu pred oko 2000 navijača na "Bernabeu", a kako se Perez pravdao možete da pročitate ovde.

Sa druge strane pošto su ga otrpratili na Tviteru, danas su probali da se iskupe preko Kristijana Ronalda.

Objavili su na fejsbuk zvaničnoj stranici da oproštaj Kristijana Ronalda od klupskog druga. Često se spekulisalo da njih dvoje od onog istupa Sare Karbonero koja je Ronalda nazvala sebičnjakom nisu u dobrim odnosima.

"Bila mi je čast da ove godine budem tvoj saigrač. Puno sreće u novom klubu", poručio je Ronaldo.

Iker, un orgullo haber trabajado contigo tantos años. Mucha suerte en tu nuevo equipo!

Posted by Cristiano Ronaldo on понедељак 13. јул 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Monday, 13.07.2015
19:31

Gledao sam danas uživo oproštaj na Real Madrid TV. Perez je rekao da je Kasiljas sam odabrao da napusti Real i da je to njegova odluka, a ne odluka kluba. Rekao je da će pokušati ugovoriti utakmicu protiv Porta. Pretprošle godine je to napravio Raulu, igrali su protiv Al-Sada, ove godine će igrati protiv Porta. Perez je rekao da je Kasiljas najbolji golman Reala u njihovoj istoriji i da navijači koji zvižde Kasiljasu nisu pravi navijači kluba. Kasiljas je otišao baš zbog tih zvižduka jer nije mogao to da podnese i odlučio je da potraži novi klub. Sve ovo je danas bilo iznešeno na pres konferenciji i mislim da bi ovo moglo da bude i istina. A Kasiljasove suze su očekivane. 25 godina nije malo i normalno je da bi svaki čovjek u istoj situaciji zaplakao. U tom klubu je ostvario sve, ali znao je da će doći i taj dan. Da je to napravio i u 45-oj godini, reakcija bi bila ista. On je Madridista u srcu i uvijek će biti vezan za ovaj klub.

avatar
Bojan100
Tuesday, 14.07.2015
11:36

ti druze ili nemas pojma o fudbalu ili si mnogo naivan...sasvim je logicno da Iker nikad ne bi uradio nista protiv svog kluba...zato je vjerovatno bio prisiljen na mali brifing kod Pereza u kabinetu ono tipa "ti si proslost i ne narusavaj ugled voljenog kluba...sad cemo svi da izadjemo na presicu i da kazemo...eee mi smo jedna velika porodica,mi se obozavamo ,sve je idealno i super...mi cemo ikere da te molimo da ostanes,a ti reci kako je ovo najbolje za sve i kako je ovo u interesu voljenog reala" eto na takav nacin funkcionisu ove stvari kad su legende u pitanju u pojedinim klubovima....od strane raznoraznih mracnih strana fudbala (perez i kompanija) kojima je licemjerno stalo samo do njihovog ugleda a ne ugleda kluba....DECKO STVARI U REALU KAO I U DRUGIM VELIKIM KLUBOVIMA SE DESETINAMA GODINA RJESAVAJU IZA ZATVORENIH VRATA...pres konferencije su samo cirkus i svrsen cin! ! !

avatar
real4ever
Tuesday, 14.07.2015
13:58

Nećemo da se vrijeđamo koliko ko zna o fudbalu, jer kad bih ti rekao da sam aktivno igrao ovu igru 16 godina, onda bi trebao imati više poštovanja, ako ni zbog čega drugog vjerovatno sam stariji od tebe. Ovdje je kao i na sudu mogu postojati indicije, ali samo Iker i Perez znaju kako je bilo. Možda će se i saznati istina kada za to dođe vrijeme. Može biti i da je Kasiljas sam insistirao na odlasku, a moguća je i opcija da ga Je Perez istjerao. Samo to znaju oni i najuži vrh u Realu. Mislim da ni igrači ne znaju pravu istinu i njima je rečeno samo onoliko koliko trebaju da znaju. Sve dok se ne dokaže suprotno mogu postojati obadvije varijante. Poznato je da je Kasiljas zadnju sezonu često dobijao zvižduke i ti zvižduci vrlo lako mogu biti i glavni razlog čitavog scenarija, baš kako je Perez i iznio na jučerašnjoj konferenciji. Sad se može samo nagađati, niko sa sigurnošću ne može reći šta se je dešavalo iza zatvorenih vrata i kakvi su razgovori vođeni od strane Pereza i Ikera. Jedno je sigurno, Kasiljas će sigurno dobiti funkciju kad okonča karijeru. Real je veliki klub, ne trpi prosječne i moguće je da je i Kasiljas sam shvatio da više ne može odgovoriti visokim standardima kluba i da je sam zatražio odlazak. Zašto je teško biti razuman pa razmotriti da nije svijet crno bijel, da postoji veliki spektar boja osim dvije osnovne.

avatar
Zizu
Monday, 13.07.2015
16:37

Iker je jedan od najboljih golmana svih vremena. Znam da to nema mnogo veze sa ovim tekstom, ali normalno je da u njegovim godinama golman padne u formi. Neko će reći da su to najbolje godine za golmana, ali nije tako, ako ste visoki 183-184 cm kao iker, ako imate 2 metra kao Van Der Sar, onda su vam to najbolje godine. Iz prostog razloga što niskog golmana krase bolji refleksi, da bi mogao sve da pokrije. Kada godinama refleksi krenu da slabe, kao što je slučaj sa Ikerom, logično je da više ne možete da dohvatite rašlje kao nekada. Kada imate dva metra mnogo lakše pokrivate ceo gol, pa ne morate imati savršen refleks, ako se dobro postavljate... Iker je majstor, samo godine i majka priroda čine svoje.

avatar
Делија_момак
Monday, 13.07.2015
19:19

Браво, то је кључ свега. Али опет не могу да прежалим што је отишао из Реала иако сам навијач Барсе. Икер је легенда и заувек ће то и остати

avatar
Zver Memphis
Monday, 13.07.2015
15:53

Mozda su veliki klub zbog trofeja koje su u proslosti osvojili,ali su mali klub po tome kako se ophode prema legendama!

avatar
Stefmajster
Monday, 13.07.2015
16:22

ne mora da znaci da su veliki klub radi osvojenih trofeja.. mozes reci najtrofejniji.. druge stvari prave jedan klub veliki..nbtw nisu ni najtrofejniji.. Barselona je najtrofejniji, mislim na trofeje u svim takmicenjima (domaca liga, liga sampiona, uefa, domaci kup, uefa super cup i sl).

avatar
Stefmajster
Tuesday, 14.07.2015
11:12

nije real, vec Barsa.. imala je 85, a real 82.. sada Barsa plus 3 znaci 88..

avatar
Колатерална Штета
Monday, 13.07.2015
20:14

Real je najtrofejniji sto se tice tih takmicenja

avatar
indija durot
Monday, 13.07.2015
16:25

Meni je vaznije ophodjenje prema legendama od osvojenih trofeja u smislu vrednovanja jednog kluba..

avatar
Monday, 13.07.2015
15:46

Ovo je Ronaldova izjava ne izjava celnika Real Madrida. Perez ne zna za iskupljenje, sram, i tako te pojmove koje drugi ljudi koriste, kad nesto pogrese, jer ljudski je gresiti, ali Perez nije bas upucen oko tog isprvljana gresaka, truditi se da se ne ponove i tako to, za njega budalastine.

avatar
lamps8
Monday, 13.07.2015
15:35

perez mu hakovao profil zna se odavno da iker i ronaldo ne govore

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Monday, 13.07.2015
15:34

Real ne treba nista da se iskupljuje, ovo sve su izmislile Katalonske novine i slicno.

avatar
Ginola
Monday, 13.07.2015
16:32

Zasto ne cenis jednu od najvecih vasih legendi kluba.Kako se onda nazivas navijacem Reala iz Madrida.Gotivis Pereza koji je oterao legende kluba.Ikera,Raula,Gutija,Fernanda Jera.Oterao Del Boskea koji je skoro celu karijeru bio u Realu,pa kao trener doneo 2 LS.Oterao Karla Ancelotija koji vam doneo toliko zeljenu Decimu.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Monday, 13.07.2015
21:27

Ja nisam napisao nigdje da ga ne cijenim, ali vrijeme mu je da ide. Pereza ne podrzavam, ali cinjenica je da u Realu uvijek igraju najbolji a Iker to vise nije.

avatar
Monday, 13.07.2015
18:40

On ne navija za Real i neka te ne cudi to. On je navikac Kristiana i to je ti. Krive novine iz Barselone jer je otjeran Kasiljas kao da je niko!

avatar
Stefan Djole
Monday, 13.07.2015
16:37

Ne treba jesi ti normalan decko Kasiljas je igrao 25 godina u Realu i osvajao sve trofeje po vise puta i oni njemu ne terbaju da se iskupe, pogledaj malo Xavija kako su njega ispratili kao nikog do sad sto nisu nigde a kasiljas je sigurno zasluzio ako ne vise bar isto tako da bude ispracen a oni njega nisu ni pozdravili kako mozes uopste takvu glupost da napises da ne trebaju da se iskupe.