Real nastavlja da melje, rutina "Kraljeva" na "Rijazoru", Ramos pokvario utisak

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.08.2017.
00:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Reala trijumfalno su otpočeli odbranu titule u španskoj Primeri.

EPA/Cabalar
EPA/Cabalar

Povezane vesti

Aktuelni prvak Španije i Evrope, slavio je na gostovanju u La Korunji sa 0:3 (0:2).

Za ovih 11 igrača se Zidan odlučio na startu susreta: Navas, Karvahal, Ramos, Načo, Marselo, Kros, Kazemiro, Modrić, Isko, Bejl i Benzema.

Nakon kratke inicijative Reala, Deportivo je prvi ozbiljnije pripretio, Andone je otresao Karvahala u duelu, uputio šut ka golu Madriđana, ali je Navas bio oprezan te je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Samo dva minuta kasnije, reprezentativac Rumunije ponovo u prvom planu. Ovoga puta je pobegao Ramosu, uputio je prizeman udarac, ali je Navas još jednom sjajno intervenisao.

Naplata za ova dva promašaja stigla je u 20. minutu, najpre je Modrić šutirao sa ivice šesnaesterca, golman Deportiva Ruben se našao na pravom mestu ali nije uspeo da uhvati loptu, ona stiže do Benzeme, Ruben brani njegov pokušaj, ali lopta potom odlazi do Bejla koji lako pogađa praznu mrežu domaće ekipe.


Samo sedam minuta kasnije, zaspala je odbrana Deportiva, Marelo je uputio prizeman centaršut sa leve strane, lopta je stigla do druge stative gde je usamljen bio Kazemiro koji pogađa praznu mrežu za 0:2.


Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, Real je rutinski došao do lepe prednosti, a domaći mogu da žale za dve propuštene šanse Florijana Andonea.

Nakon 15 minuta igre u nastavku, Andone ponovo u centru pažnje. Odlično je skočio nakon centaršuta sa leve strane, poslao loptu glavom ka golu protivnika, ali je Serhio Ramos sa gol linije sklonio loptu.

Isto kao i u prvom poluvrememnu, samo dva minuta kasnije, hladan tuš za domaće.

Bejl je driblao po levoj strani kaznenog prostora rivala, namestio se na slabiju nogu, očekivao se udarac, ali je Velšanin uposlio Krosa, koji efektnim udarcem vara Rubena za 0:3.


Samo dva minuta kasnije, nova prilika za Deportivo, pogrešila je odbrana Reala, lopta je stigla do Giljermea, on je odlično prošao po desnoj strani kaznenog prostora Madriđana, uputio je potom strahovito snažan udarac, ali je lopta pogodila prečku.

U 87. minutu je Asensio imao šansu iz slobodnog udarca, ali je golman Deporitva Ruben odlično intervenisao.

Dva minuta kasnije, Karvahal pravi glupost, oborio je protivnika u kaznenom prostoru svoje ekipe, glavni arbitar je pokazao na belu tačku.

Andone je preuzeo odgovornost, ali je Navas majstorski uspeo da mu skine udarac. Šutirao je Rumun u desni Navasov ugao po zemlji, ali je Kostarikanac to fenomenalno pročitao.

Veliki peh za Real dogodio se u drugom minutu nadoknade, kada je Serhio Ramos zaradio drugi žuti karton i isključenje.

Na kraju, rutinska pobeda Reala, pretio je Deportivo, ali se stiče utisak da su fudbaleri "kraljevskog" kluba odigrali sa pola gasa.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak