Real - Misterija "Kros", problem "Bejl, nada u Benzemu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.05.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Titula je izgubljena, duel sa Juventusom bi mogao da odluči sudbinu Karla Anćelotija. Klub ćuti o Krosu, Bejl je nezadovoljan, ali "Los Blankosi" sigurni da će u finale!

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Valensija je u subotu odnela dva boda i nadu u titulu, Real igra najvažniju utakmicu sezone protiv Juventusa. Ako ne prođu u finale, verovatno će tražiti novog trenera, a ne bi nas čudilo ni da usledi veliko spremanje u ekipi.

Navijači drhte zbog Krosa, povredio se za vikend, juče je bio na kontroli, "AS" je prvo objavio da neće biti u timu, ali su samo pola sata kasnije promenli naslov.

"Ne brinite", napisao je Nemac na svom Tviter nalogu, jasno, ćuti i on, iz kluba ne stižu informacije, Anćeloti je rekao samo da nije u pitanju povreda mišića i da je optimista.

Nema Modrića pa to situaciju čini kritičnom. U slučaju da Nemac koji je mozak tima otpadne, Italijan će morati ili da ponovo proba sa Ramosom u vezi, što se ispostavilo kao loše, ili da pokuša sa Iljaramendijem, eventualno Lukašom, nijednom od njih dvojice ne veruje dovoljno.

Drugi problem je Bejl, njegov agent tvrdi da mu saigrači ne dodaju dovoljno lopti, a brojke mu daju za pravo. Normalno je da ima mnogo manje dodira sa loptom nego kada je igrao za Totenhem, ali on ima manje kontakata sa loptom od Ronalda i Benzeme. Nije to kao u Torinu kada je pipnuo manje puta loptu od Kasiljasa, ali to pokazuje da manje učestvuje u igri.

Mnogo više nego od Velšanina, navijači očekuju od povratnika Benzeme. Francuz će biti u timu od početka, ove sezone je postigao šest golova u Ligi šampiona, ali njegovo prisustvo je važnije zbog toga što je idealan saigrač za Ronalda i Bejla, i Realov napad najbolje funkcioniše u 4-3-3 formaciji.

U Madridu ponavljaju, ako budu igrali kao protiv Valensije gde ih je izdala sreća, proći će Juventus.

Ipak, pitaju se i Italijani koji imaju prednost od 2:1 iz prvog meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke