Real Madrid - Žuto im baš ne odgovara

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.09.2016.
23:20
Izvor: Sportske.net

Još jedan zanimljiv podatak u vezi Real Madrida.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Ekipa Real Madrida je večeras odigrala i treću uzastopnu utakmicu nerešeno, nakon Viljareala i Las Palmasa.

Borusija iz Dortmunda je dva puta bila u zaostatku, gubili su sa 0:1 i sa 1:2, ali su uspevali da sustignu svog protivnika i da osvoje jedan bod.

Ono što je mnogima veoma zanimljivo, jeste činjenica da je Real i treći put uzastopno remizirao ove sezone i to su svi nerešeni rezultati došli sa ekipama koje nose žute dresove.

Slučajnost?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Wednesday, 28.09.2016
00:13

Dortmund jedva preziveo, Real je mnogo jak, posle Barselone i Bajerna najjaci u Evropi. Jesam navijac Barselone ali moram priznati da je Real u top 3 na svetu!

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 28.09.2016
12:57

Ne moras priznati znamo i bez toga.

avatar
Misosesic
Tuesday, 27.09.2016
23:57

Kako sad nereseno u Njemackoj protiv Borusije koja dva puta ganja rezultat i koja je u strasnoj formi kao ne ide Realu a juce ste pisali da se Realu ne pise dobro na ovom gostovanju?Znaci juce je bilo natrpace ih Borusija a danas je 2:2 u gostima los rezultat.Ne kontam.

avatar
Tuesday, 27.09.2016
23:52

Mnogo opustanja posle gola to mora da se promeni. Zizu oce mnogo na sigurno, nekako dosta bojazljivo ulazi u neke meceve. Nije to neka velika greska, ali neki put kosa. Narocito protiv ovakog protivnika ko Borusija. Pritiskali su cjako, i naravno igranje Ronalda rukom sto je trebalo biti crveni, jer je postojla namera, i odbrana lopte koja ide u gol. Dosta srece. Ali sad nje bitan deo sezone, za LS, samo polako. mora igra bolje, nedostaje Kasemiro. Morata mi jisto idalje deluje bolej do Benzeme. Ronaldo je bitan za tim i ekipu, ali mora da smiri glavu mator je da izigrava ludu na terenu, mora da se smiri, mnogo leti u poslednje vreme.

avatar
John Cena
Tuesday, 27.09.2016
23:39

Pa slucajnost normalno, ne mislite valjda da su namerno isli na remi protiv tih ekipa samo zato sto nose zute dresove ?

avatar
NIKE
Tuesday, 27.09.2016
23:32

Dortmund u najboljoj formi spašavao bod protiv Reala koji je u padu forme i to na svom stadionu, valjda je svima jasno koliko je jak ovaj Zidanov Real. Po meni ako se ne susretnu ranije Anćelotijev Bayern i Zidanov Real finale.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 27.09.2016
23:37

Nije proslo ni drugo kolo LS, a ti vec pricas o finalu. Uspori..

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 27.09.2016
23:44

Nije Zidanov ovakav Real jak vec srecan, Real je imao srece, imao je i Dortmund ali, da je Dortmund prvi dao gol vrvt bi bilo bolje po Real jer se ne bi povlacili, nesrecno je Real primio 2 gola ali je i srecno izbegao barem 2 gola, tako da, da porade malo na igri i bili bi nezaustavljili osim za Barsu i Bajern. Mada Dortmund i Juve ne zaostaju, Bajern, Real, Barsa, Juve, Dortmund svi su slicnih kvaliteta.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 27.09.2016
23:28

Da se ne brane posle svakog vodjstva pobedjivali bi sa vise razlike. Ali kako je tako je, Anceloti je upravo posle vodstva jos vise dodavao gas, postigao bi jos 2,3 gola zamenio igrace i tako do kraja utakmice. Najpravedniji rezultat je neresen i atomski fudbal se igrao a to je najbitnije.