Real favorit za odbranu titule!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 18.09.2014.
13:22
Izvor: Sportske.net

Prvo kolo Lige šampiona nije promenilo ništa, kladionice procenjuju da i dalje najveće šanse imaju Merengesi. Koja četiri tima jedina imaju realnu šansu?

Beta/AP Photo/Gabriel Pecot
Beta/AP Photo/Gabriel Pecot

Povezane vesti

Prvi mačići se u vodu bacaju, kaže naš premudri narod, međutim, generalno je prvo kolo Lige šampiona prošlo bez nekih većih iznenađenja. Derbi je dobio Bajern, pokazali su, iako oslabljeni mnogo više od Sitija, mada je malo nedostajalo da Hart sačuva bod "Građanima".

Engleski timovi se nisu dobro proveli, naročito protiv Nemaca, Arsenal je delovao nemoćno i čini se da oni nemaju kvalitet da naprave nešto ozbiljno u Evropi. Ali, Čelsi, po mnogima najbolji engleski tim nije uspeo da startuje pobedom, ne baš impresivni Šalke je odneo bod iz Londona.

Pobedu je Premijer ligi doneo Liverpul, izvukli se Stivi Džijevim penalom u poslednjem minutu protiv Ludogoreca.

Real je rasturio Bazel, mada to nije nikakav pokazatelj. Ipak, prema svim kladionicama ostaju prvi favoriti da odbrane titulu. Kvota je nešto veća od 4, a iza njih je odmah Gvardiolin Bajern, to su prema kladioničarima timovi koji imaju najveće šanse da podignu pehar u Berlinu na kraju sezone.

Italijani su bili sigurni, Juve je za razliku od prethodnih godina ispratio autsajdera sa dva gola u mreži, a Roma je demolirala očajni CSKA. Ipak, niko ne računa sa timovima Serije A kada je u pitanju borba za pehar, oni nisu među prvih 6 ili 7 favorita.

Pa, ko je iza Reala i Bajerna?

Pogađate, Barsa kojoj je minimalac bio dovoljan protiv Kiprana, ali sa kvotom oko 6.5, sledi Murinjov Čelsi sa 7.5.

Tek posle ova dva tima dolaze Siti i Pari Sen Žermen veliki potrošači evropskog fudbala. Dva kluba koja su "porasla" zahvaljujući arapskom novcu su na kvoti 16, što znači da im se ne daju baš realne šanse.

Znatno je povećana kvota na Atletiko, finalistu iz prošle sezone posle poraza u Atini. Pobeda Simeonea sada plaća 23 evra na jedan uloženi.

Ovde možete da se podsetite naše prognoze od pre neki dan, naš kolumnista veruje u Bajern.

A vi?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke