Real će proći kao Barsa?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.01.2015.
10:44
Izvor: Sportske.net

Madriđani bi mogli da se suoče sa istim problemima kao najveći rival. Za Florentina Pereza je to najveća noćna mora.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Zamislite Real koji ne može da kupuje igrače? Zamislite Florentina Pereza koji ne može da dovodi "Galaktikose" i da prodaje snove?

Hoće li se to desiti?

Katalonski listovi što odmah upućuje na oprez, tvrde da je FIFA zatražila zvaničnu dokumentaciju od dvadesetak fudbalskih škola u Madridu sa kojim Real ima ugovor.

Sumnja se u brljotine, odnosno nepravilnosti kada su klinci u pitanju, podsetimo zbog toga je Barselona dobila suspenziju, odnosno u 2015. neće moći da kupuje nove igrače.

Iz pomenutih klubova koji praktično funkcionišu kao fudbalske akademije, Real kupuje igrače za svoje mlađe kategorije. Katalonski "Sport" ne navodi detalje, ali će verovatno svetska fudbalska kuća pročešljati dokumentaciju pre nego što odluči da li će zvanično otvoriti istragu.

Prema navodima lista, Florentino Perez je upoznat sa celom stvari, lično je kontaktirao predsednike klubova, uveravajući ih da je sve čisto i da ne postoji nikakav problem u vezi sa registracijom igrača i čitavim sistemom funkcionisanja. Jasno, pomenute sredine su u neku ruku u vazalskom odnosu prema Realu i imaju zadatak da svakog talentovanog klinca usmere u "kanteru", odnosno fudbalsku školu "Los Blankosa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
$port Legend
Thursday, 15.01.2015
11:47

Sve je moguće, svi smo mislili da se to neće desiti Barci pa eto se desilo.....

avatar
MikiMercurial
Thursday, 15.01.2015
14:18

Katalonski list...

avatar
Dutch Schultz
Thursday, 15.01.2015
15:03

Pa st aako je katalonski list, ajde napisi jos nedje to...Polako vidjeces, sve se vraca, sve se placa...Joan Laporta se vraca i nema vise zajebancije. Ne bi me cudilo da je ovo njegova dojava bila :D