Real bolji bez Bejla?!

Autor: Miloš Marković
utorak 21.04.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net

Real desetkovan pred sutrašnji revanš protiv Atletika, Anćeloti razmišlja da krene sa tri štopera, a navijači se hvataju za slamku, kažu da je neigranje Gareta Bejla veliko ohrabrenje!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Real više nije favorit za polufinale, ni na kladionicama, a ni među navijače. Izostaju Modrić, Bejl i Benzema, Anćeloti je u problemima, da li pred najvažniji meč sezone menjati stvari iz korena?

Još nije jasno ko će u špic, verovatno "Ćićarito", a danas se u medijima pojavila informacija da Italijan razmišlja da igra sa tri štopera, Varanom, Ramosom i Pepeom.

To bi bilo prvi put ove sezone da se sva trojica nađu u timu, a cilj bi bio da se ojača poslednja linija, krene oprezno i praktično čeka. Ako Atletiko da gol na "Bernabeu" biće veoma teško za domaće i Italijan to zna.

Ovo ne bi značilo 3-5-2 formaciju, jedan od štopera, Pepe, bi bio ispred odbrane kao defanzivni vezni igrač. Ipak, za sada to nije izvesno, Anćeloti najverovatnije neće radikalno menjati, niti pokušavati mnogo toga novog. Igraće sa Iljarom, Iskom, Hamesom i Krosom u sredini, dok bi Kristijano i Ćićarito bili najistureniji.

Nema podsetimo ni Marsela, levu stranu će pokrivati Koentrao.

Znate i sami da navijači Reala nemaju visoko mišljenje o Bejlu, neke ankete su pokazale da oni smatraju da to što ne igra znači da je tim jači. Pozivaju se na seriju iz oktobra kada je Velšanin bio povređen. Naime, tada je Real dobio sedam mečeva i postizao blizu četiri gola po meču. Doduše, tu se računaju i oni u kupu sa nižerazrednim Pratom, ali i trijumfi protiv Barselone i Liverpula na "Enfildu".

U svakom slučaju i sa Bejlom i bez njega, biće teško, Real nije pobedio Atletiko ove sezone, a pobeda im je potrebna za polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke