Razgoropadio se Bambi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
15:13
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Zoran Tošić poveo je moskovski CSKA ka prvoj pobedi u ruskoj Premijer ligi posle više od mesec dana "posta". Sa dva pogotka u duelu sa Ufom Tošić je popravio i individualni učinak.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Šampion Rusije konačno je prekinuo seriju od četiri meča bez trijumfa započetu remijem sa Ufom 26. oktobra tekuće godine.

Posle remija sa Ufom usledila su tri vezana poraza "Armejaca" a kuriozitet je da je serija rezultatskih neuspeha prekinuta baš protiv tima protiv kojeg je i započeta.

U okviru 15. kola ruske Premijer lige CSKA je savladao Ufu rezultatom 5:0 (2:0) a srpski reprezentativac Zoran Tošić imao je značajnu ulogu u ovom trijumfu "Aremajaca".

Zoran Tošić je postigao dva gola za domaće, prvi u 41. drugi u 56. minutu susreta, a igru je napustio 67. minutu pa je ostao uskraćen za mogućnost da do kraja utakmice kompletira het-trik.

Podsećamo da je prvotimac CSKA najbolji strelac reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016. pošto je upravo Zoran Tošić postiga oba gola za "Orlove" u dosadašnjem toku kvalifikacionog ciklusa.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke