Rastali se Sarajevo i Ješić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Sarajevo i srpski trener Miodrag Ješić dogovorili su sporazumni raskid ugovora zbog loših rezultata koje je ekipa beležila na startu prolećnog dela sezone.

fksarajevo.ba
fksarajevo.ba

Povezane vesti

Poraz koji su fudbaleri Sarajeva doživeli u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine od Slobode iz Tuzle koštao je posla srpskog trenera Miodraga Ješića.

Bivši fudbaler i trener Partizana pristao je na sporazumni raskid ugovora usled loših rezultata koje je ekipa Sarajeva beležila na startu prolećnog dela sezone.

"Nažalost, ostvareni rezultati na početku prolećnog dela sezone nisu bili zadovoljavajući. Poslednja utakmica donela je izuzetno lošu igru našeg tima, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog štaba Miodrag Ješić i UO kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora" kazao je predsednik FK Sarajevo Edis Kusturica.

Prvi čovek fudbalskog kluba Sarajevo objasnio je kako klub neće plaćati odštetu zbog prevremenog raskida ugovora jer su se dve strane rastale u prijateljskom tonu.

Sarajevo se trenutno nalazi na trećoj poziciji Premijer lige BiH sa osam bodova zaostatka za vodećom Slobodom iz Tuzle. Do imenovanja novog trenera ekipu će voditi Almir Hurtić, šef Akademije FK Sarajevo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 17.03.2016
12:29

Kakva prevara od trenera!

avatar
ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ\'96
Thursday, 17.03.2016
11:54

E, moj Jeso, koliko si dobar i posten covek, toliko si i los trener, ali bas los...

avatar
Johnny Cash
Thursday, 17.03.2016
11:37

Kakav je ovo baksuz od trenera.Kao igrac je bio dobar,ali kao trener...