Rašović na klupi Dinama

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
18:47
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Vuk Rašović preuzeo je ulogu šefa stručnog štaba u ekipi Dinama iz Minska u kojoj je do sada obavljao funkciju sportskog direktora.

dinamo-minsk.by
dinamo-minsk.by

Povezane vesti

Nepunih godinu dana nakon što je u Dinamu iz Minska imenovan za sportskog direktora Vuk Rašović je prekomandovan na mesto šefa stručnog štaba.

Čelnici kluba odlučili su da uruče otkaz treneru Dušanu Uhrinu zbog lošeg otvaranja nove sezone a na njegovo mesto postavili su bivšeg trenera Partizana.

Vuk Rašović je u jesen 2014. godine stigao u Dinamo i stupio na položaj u sportskom sektoru kluba iz Minska ali će u nastavku nove sezone imati zadatak da ekipu povede ka prvoj tituli, prvoj posle 11 godina posta.

Podsećamo da je bivši fudbaler Partizana trenersku karijeru počeo u Sremu iz Jakova da bi kasnije radio kao trener u mlađim kategorijama "Parnog Valjka" a potom i kao trener Partizanove filijale Teleoptika.

Crno-bele je preuzeo u proleće 2013. godine, osvojio titulu i izborio zvanje jesenjeg prvaka u sezoni 2013/2014, a onda je na njegovo mesto postavljen Marko Nikolić.

Debi na klupi Dinama iz Minska Vuk Rašović će imati u ponedeljak kada klub iz beloruske predstonice u 4. kolu Premijer lige dočekuje Torpedo.

Dinamo se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli sa svega dva osvojena boda nakon tri odigrana kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke