Rašović izbacio Salcburg, Dinamo u Ligi Evrope!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.08.2015.
23:21
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Partizana Vuk Rašović ostvario je veliki podvig sa svojim Dinamom pošto je tim iz Minska uveo u grupnu fazu Lige Evrope iako je u plej-of fazi za rivala imao favorizovani Salcburg.

dinamo-minsk.by
dinamo-minsk.by

Povezane vesti

Fudbaleri Dinama iz Minska plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope drugu sezonu za redom i to nakon velikog podviga koji su napravili u dvomeču sa šampionom Austrije.

Ekipa koju sa klupe predvodi Vuk Rašović slavila je u prvoj utakmici sa 2:0, ali je Salcburg istim rezultatom rešio revanš u svoju korist. Usledili su produžeci tokom kojih nije bilo golova pa se pristupilo penal seriji.

U junaka je izrastao golman Dinama iz Minska Aleksandar Gutor koji je odbranio čak tri penala i tako obezbedio svom timu još jedno učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Bivšem treneru Partizana Vuku Rašoviću ovo je najveći uspeh u karijeri pošto mu sa crno-belima nije pošlo za rukom da se domogne grupne faze Lige Evrope.

Tim iz Minska beleži sjajne rezultate u prvenstvu pa će do kraja beloruskog šampionata "juriti" BATE i pokušati da mu oduzme primat.

Dinamo iz Minska smešten je u četvrti šešir zajedno sa Partizanom tako da dva kluba neće moći da se sastanu u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 28.08.2015
14:02
avatar
Makaveli
Thursday, 27.08.2015
23:49

Bravo Vuce, sve cestitke!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Thursday, 27.08.2015
23:32

Bravo Vuce ♥ svaka cast!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
23:32

Vuk dlaku menja, ali titulu nikada:-D Neka se naljuti ko god hoce, ali moram ovo da napisem- Paun, Jokan i Vuk dobili Brazil, Bazel i RBS!