Rašford: "Runi još nije završio sa reprezentacijom"

Autor: Beta Beta
sreda 07.06.2017.
12:08
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašfrod rekao je da njegov saigrač Vejn Runi još nije završio reprezentativnu karijeru, uprkos tome što nije pozvan u ekipu za predstojeće utakmice Engleske.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Engleske igraće u subotu u Glazgovu protiv Škotske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a tri dana kasnije igraće prijateljski meč protiv Francuske.

Runi je najbolji strelac reprezentacije Engleske sa 53 gola u 119 utakmica, ali ga selektor Garet Sautgejt nije pozvao u tim.

"Vejn ima ogroman uticaj na celu ekipu. On ima još mnogo toga da uradi u karijeri. Ima još mnogo trofeja za koje može da igra. Znajući Vejna, nije gotovo"
, reka je Rašford, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Sautgejt je rekao da je Runija izostavio zbog dobre forme ostalih igrača, uključujući i Rašforda. Runi je propustio i prethodno okupljanje u martu pošto se nije potpuno oporavio od povrede noge.

Rašford je bio starter u reprezentaciji Engleske prošlog maja protiv Australije, kada je postigao i gol. Pošto će biti u A timu, 19-godišnji Rašford će propustiti Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Poljskoj ovog meseca.

On je ove sezone odigrao 58 utakmica za Junajted i postigao je 11 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksaGGMU
Wednesday, 07.06.2017
22:41

Wazza koji sa ovom prosecnom formom zna da napravi veoma dobru razliku na terenu,za njega najmanje u rotaciji da bude i ulazi sa klupe :)

avatar
Zeljko GGMU<3
Wednesday, 07.06.2017
12:44

19 godina 58 meceva za jedan United u sezoni svaka cast. Rooney ce biti u Rusiji sigurno.