Rapsodija klubova iz Mančestera, buđenje Čelsija

Autor: Boban Filipović
subota 17.10.2015.
18:00
Izvor: Sportske.net

'Đavoli' pokorili 'Gudison', Sterling i Boni 'obrali trešnje', Aston Vila bez šansi na 'Stamford Bridžu', 'Čekićari' nastavili teror na gostovanjima, Džejmi Vardi doneo u nadoknadi bod Lesteru u Sautemptonu, Sanderlend i dalje bez pobede...

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Rahim Sterling je čovek koji je obeležio ovo subtnje popodne u Premijer ligi.

Letošnje pojačanje Mančester Sitija iz Liverpula je danas zablistalo na 'Etihadu' protiv Bornmuta, hitronogo krilo je prvi engleski fudbaler koji je postigao het -trik za 'Građane' od kako se najjače englesko takmičenje igra u ovom formatu.

'Trešnje' su 'otrešene' sa 5:1, Boni je namesti Sterlingu prvi gol u sedmom minutu, nedugo potom se napadač iz Obale Slonovače upisao u strelce i duplirao prednost, Marej je smanjio na 2:1 polovinom prvog del aigre, ali do odlakska na odmor Rahim Sterling još dva puta uspeva da matira Federićija.

U drugom poluvremenu 'mirno more' sve do poslednejg minzta igre kada Vilfred Boni svojim drugim golom postavlja konačan rezultat utakmice.

Aleksandar Kolarov nije igrao za lidera PL zbog povrede zadobijene na utakimici kvalifikacija za EURO 2016 između Srbije i Portugala (1:2) na stadinu JNA.

Ubedljiv kao gradski rival bio je i Mančster Junajted na 'Gudison Parku'.

'Đavoli' su u intrevalu od tri minuta u prvom poluvremenu postigli dva gola, strelci su bili vezisti Morgan Šnajderlin i Ander Erera i tako već polovinom prvog poluvremena širom otvorili 'trijumfalnu kapiju'.

Tačku na I stavio je Vejn Runi, 'Vaza' je postigao gol protiv svog bišeg kluba za konačnih 0:3, gol koji ga je lansirao na drugo mesto liste strelaca Premijer lige (187) i sada gleda u leđa jedino legendarnom Alanu Šireru.

Čelsi je na 'Stamford Bridžu' savladao Aston Vilu sa 2:0, Dijego Košta je doveo 'Plavce' u vođstvo deset minuta pre odlaska na odmor, a nakon deset minuta igre u nastavku ponovo bio u glavnoj ulozi mada je taj gol piripsan kao autogol Hatona.

Nemanja Matić je ušao u igru na poluvremenu umesto mlađanog Loftusa Čika, Bane Ivanović je van stroja zbog povrede zadobijene u Elbasanu.

Sautempton je 'prosuo mleko' na svom 'Sent Merisu' protiv Lestera.

'Svecima' su dva gola prednosti doneli štoperi Žoze Fonte i Viržil Van Dajk u prvom poluvremenu, Dušan Tadić je bio asistent kod prvog kola, a onda je u nastavku Džejmi Vardi nastavio fantstičnu golgetersku seriju i sa dva gola se pobrinuo da 'Lisice' ostanu neporažene na jugu Engleske - 2:2.

Kumanov tim je imao tri boda u džepu sve do sudisjke nadoknade.

Vest Hem je nastavio da igra fenomenalno u gostima, Billićev tim je danas slavio na 'Selgharst Parku' u malom londonskom derbiju protiv Kristal Palasa.

Karl Dženkinson je doveo 'Čekićare' u vođstvo sredinom prvog poluvremena an asistenciju Mozesa, Palas je espresno poravnao sa penala koji je u gol pretvorio Joan Kabaj, ali Pardjuovi 'Orlovi' pred sam odlazak na odmor ostaju sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Gajla.

Domaćin je brojčano inferiorniji odolevao do samog finiša, ali Lancini i Dimitri Paje slamaju otpor Palasa, uavršilo je rezuiltatom 1:3, bodovi idu u istočni deo prestonice.

Saido Berahino je nastavio svoj golgeteski niz i doneo minimalan trijumf Vest Bromu protiv Sanderlenda na 'Houtornsu'.

'Crne mačke' nije prenula ni promena menadžera, ostaju na dnu bez pobede ove sezone.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

137 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Sunday, 18.10.2015
09:29

ANDER HERERA!!! Necu da ga vidim na klupi vise nikad! Decko u skoro svakoj utakmici koju igra postigne pogodak ili asistira. Ono sto je mene ''zabrinulo'' je to da je Van Gal (napokon) stavio sve igrace na svoju prirodnu poziciju, mora da se razboleo. :D Idemo breee! Moramo da pobedimo City, prvo mesto nas ceka! GGMU !!!!!!!

avatar
Wazza77
Sunday, 18.10.2015
17:06

Bravo!!! I nadam se dovodjenju Griezmana na leto...

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 19.10.2015
11:12

Uuuuuu, bio bi to odlican potez, ali slaba vajda... Preskup je, a i ne deluje mi da bi napustio Atletiko Madrid. Igracina!!! Prvenstveno neka stopercina i da se oporavi Sou, sve preko toga je bonus sto se mene tice. :))

avatar
LVG ARMY
Sunday, 18.10.2015
09:17

kakav ce sad biti team of the week na Fifi :)

avatar
gunner11
Sunday, 18.10.2015
01:26

Cestitke Junajtedu na odlicnoj utakmici ,ovakvu postavu je Van Gal trebao da izvede protiv Arsenala

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 18.10.2015
13:50

Bit će dobro ako opet ne bude nešto kombinovao,ali jasno je da ovaj tim ne može bez Herrere.

avatar
Wazza77
Sunday, 18.10.2015
17:08

Razibili ste nas za 10 minuta,i psihicki vise nije bilo povratka...pribojavao sam se nekog negativnog rekorda ali na nasu srecu sve se zavrsilo na ona 3 komada.

avatar
Bat
Saturday, 17.10.2015
23:43

sampionska igra!ubedjen sam da osvajamo pl!GGMU!!!

avatar
Lord Bobinho Rulz
Sunday, 18.10.2015
16:52

Mozda na igrici samo.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 17.10.2015
23:23

Upamtite na old trafordu nema veze ko dolazi mi smo druga i jaca ekipa nas moze poraziti van gal to je svima jasno ako bude stavio blinda na stopera,janga na beka,hereru na klupu a kerika na playa prosut ce nas siti ko i arsenal. Iskreno se nadam da ce van gal ostaviti iatu ekipu i da nece mjesat i izmisljati pozicije i gurat igrace koji nisu u formi,on protiv arsenala ostavlja snajderlina na klupi i roha i jonsa a ubacuje igrace koji ne igraju na tim pozicijama. Pa to nebi uradio trener ni opstinake lige. Ja kad sam gledo utakmicu sa arsenalom nisam imao blage veze ko sta igra a mislim da ni igraci nisu znali sta igraju,da je bio blind danas stoper lukaku bi ga odnjeo zajedno sa loptom u gol.

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.10.2015
22:29

Upravo naiđoh na podatak da je Erera u PL (gledajući i prošlu sezonu), postigao 8 golova, od ukupno 10 upućenih udaraca. Kakav majstor!

avatar
Emre Can
Sunday, 18.10.2015
16:19

da je toliki majstor dobio bi bar jedan jedini poziv u reprezentaciju...

avatar
Brat Scholes
Monday, 19.10.2015
00:46

A zasto ti ne priznas da covek igra odlicno kad je to cinjenica?

avatar
GoxyMufc
Sunday, 18.10.2015
23:19

ili mozda Leiva,pogodio je mrezu poslednji put kad je Oliver Kan branio za Nemacku

avatar
čombe
Sunday, 18.10.2015
17:43

Imas pravo, ipak je bolji henderson!

avatar
Beštija1
Saturday, 17.10.2015
22:26

Nikome nije jasno kako ovaj junajted dobija utakmice, al kolo srece se okrece

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 18.10.2015
13:51

Vidit ćeš u nedjelju.

avatar
WR10
Saturday, 17.10.2015
22:22

Meč je danas bio izvanredan, napadački fudbal sa obadvije strane. Konačno pravi United, i sjajno su se trznuli nakon poraza od Arsenala. Malo je čudno kako ih je konačno LVG poredao na prave pozicije, odbrana veoma snažna, uz Smallinga koji je vođa, to je izgledalo fenomenalno. Mislim da je jasno LVG-u sta znači imati pravog defazivnog veznog, Šniderlin tata svoje pozicije. Herrera je defitivno nekog koga treba izdvojiti, mnogo kreativnosti je unio u igru, sa svojim loptama bi mogao dosta koristiti Marsijalu i Runiju u budućnosti.

avatar
I am back
Saturday, 17.10.2015
21:46

mnogo vrijedna tri boda u ovom trenutku,nadam se boljim igrama i vracanju sampouzdanja kompletne ekipe.jos nesto hazard mora da igra,od njega zavisi igra cijele ekipe.mozda nije u najboljoj formi ali on nije zaboravio da igra.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 17.10.2015
20:18

"Jednostavnost je put ka savrsenstva",rekao jedan nepoznati mudri covjek.Konacno na travnjaku sastav koji bi i svakji laik sa tribinama izveo,svako na svoje mjesto a "slabe" karike holandske proizvodnje na klupi i stanje na terenu drasticno razlicito no prosle utakmice.Karik jedino moze ulaziti sa klupe a Blind za rotaciju na levog beka.Ima jos jednu manu koju LVG mora brzo resiti a to je da kada protivnicka ekipa izgubi loptu pred 16 rac Junajteda da se igrac odma oslobodi lopte bez da trazi siguran pas sto je ocito striktna Van Galova instrukcija koja "nas" moze skupo kostati zato sto je ekipa nekoliko puta zbog tog sigurnog pasa gubila lopte i pravila od gotovo veresije.Runi sem gola ocaj,prosto je nevjerovatno da je svakji njegov drugi pas zavrsavao u noge protivnika,vreme je i da njega preseli na klupi i da pravi drustvo nove modne ikone Mancestera,zabravam mu imeto:)).Mislim da je vreme da da sansu Wilsona koji sigurno ne bi bio gori no Runija.I lingart je dobro resenje za desno krilo a Martijal nije los na levom boku gde je igrao i za Francusku reprezentaciju.Bilo kako bilo LVG ima poprilicno kvalitetan broj fudbalera kako za rotaciju tako i menjanje postavke ekipe na terenu u toku utakmice.Malo vise jednostavnosti a manje filozofije vangalovske i sezona moze biti uspjesna.

avatar
dushanseelny
Saturday, 17.10.2015
21:00

Upravo to, prvi put sam ove sezone gledao ekipu koja moze biti sampion. De Hea me je ostavio bez teksta OPET, stoperski par odlican i mislim da ce biti sve bolji, bez Erere se jednostavno ne moze on vise ne sme biti izostavljen iz startne postave nikad- ima ga u odbrani, asistira, daje golove, sut fantastican, moze biti za nas ono sto su kod rivala Silva, Kutinjo i Sancez. Napad sasvim solidan, slazem se da Vilsonu treba dati sansu. Prosto smo prodisali bez holandskih polukvaliteta..

avatar
Zoza(reborn)
Sunday, 18.10.2015
10:44

Ovo isto kao od danas samo umesto runija da bude pereira i roho na stopera kad nam se so vrati...ubacivati sa klupe felainija najcesce pa tek onda ostali...

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 17.10.2015
22:11

Ta pocetna desetina minuta u drugom poluvremenu(sto je normalno da domaca ekipa izvrsi presing) De Gea je bravurozno neutralizirao,sve ostalo je bilo pod kontrolom .Ja bih igrao Martijala po levu stranu a Lingarta po desnu,tako imas 2 brza krila gde jedan driblingom moze lako da slomi odbranu.Kada igra Herera nema onih dosadnih pasova po strani ili unazad,jednostavno momak uvjek gleda ka golu.Za njega sam procitao nesto interesantno na jednom Engleskom portalu:That was football viagra:))

avatar
WR 10 !!!
Saturday, 17.10.2015
20:10
avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
20:06

Svaka cast kompletnoj ekipi,Sterling me je prijatno iznenadio,De Bruyne isto dobar necu da preterujem sa hvaljenjem.Moramo biti spremni kao zapeta puska protiv Sevilje i Junajteda,to je pravo nase merilo a ovo ostalo je sve cista formalnost.Svaka cast i Junajtedu,na vrlo laganoj pobedi protiv toliko mocnog Evertona.Junajted je inace kompletna ekipa,skok,brzina,sut,tehnika.Sve ama bas sve,nece niti sekunde da nam bude lagano, pogotovo bez Kuna i Da Silve.Svaka cast svima sto su danas pobedili,a vise srece drugi put onima sto su izgubili...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 17.10.2015
23:08

Bravo za komentar.

avatar
Sasa1988
Saturday, 17.10.2015
19:59

Joj majko moja, ovaj City nije normalan. Rasturice United ako budu nastavili ovako brzo podizat formu. Odlicna igra Sterlinga. Nejmu je potrebno samo dat vise prostora. Jos kad se vrati Kun a tu je i Silva, bice to prejak tim. Ove sezone apsolutni favoriti za titulu. Naslov prvaka je njihov ako ne dodje do nekog iznenadjenja. Prijatno me je iznenadio Arsenal i on je to potencijalno iznenadjenje u borbi za titulu. Zamislite jos Sanceza u City-u. Al bi tu prstalo sve tek. Lol. Al mi je stvarno drago sto igra za crveno bijele iz Londona.

avatar
dushanseelny
Saturday, 17.10.2015
21:02

Pa nismo mi Njukasl i Bornmut.. Bice klanja, ne zaboravi da je ova ekipa izgubila 4:1 od Spursa..

avatar
dushanseelny
Sunday, 18.10.2015
13:43

Druze nisi ti gledao Junajted juce, ja ne govorim takve stvari ako nisam odgledao zadnju tekmu te ekipe. Siti je pola ekipe bez Silve i crvena postava od juce ih moze dobiti bez problema i opasnosti po svoj gol. Everton je odlicna ekipa a juce nisu imali nikakvu sansu..

avatar
Sunday, 18.10.2015
11:51

druze MU igra ocajno i ove sezone,sve dok ne ode LVG necete nista napraviti,nijedan trofej,nista druze :D

avatar
mrancic
Saturday, 17.10.2015
21:47

Samo se nadaj.

avatar
Pipoo
Saturday, 17.10.2015
19:26

bravo UNITED bravo Van Gale prodolzite taka i sampioni sme ovaa godina ...

avatar
AxweII
Saturday, 17.10.2015
19:17

Dize Siti formu opet..neka neka..taman se ostre.. :D

avatar
Saturday, 17.10.2015
19:58

Pred Junajted, misliš ?

avatar
MANUTD
Saturday, 17.10.2015
20:45

To nista nece promeniti u onoj utakmici Junajteda i liverpula koja je zavrsena 3-1 :)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 17.10.2015
18:43

Jedva cekam da Siti ocita nogometnu lekciju Van Galu.

avatar
Juan Roman Riquelme
Saturday, 17.10.2015
19:00

Zar je moguce da jos boli De Hea?

avatar
Sunday, 18.10.2015
11:53

pa pazi MU ne igra nista posebno,lose od kada je tu LVG,ja verujem da ce ih SITI zgaziti :D jedno 3:1 minimalno.

avatar
Adnan
Saturday, 17.10.2015
20:39

Jos se suze nisu osušile.

avatar
Brat Scholes
Saturday, 17.10.2015
19:02

Nece doci De Hea u redu je. ;)

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 17.10.2015
18:42

Samo jako, samo ruzno, samo 3 boda ! Idemo dalje u Kijev po 3 boda!

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 18.10.2015
09:59

Igrali ste protiv najslabije ekipe u ligi. Šta kažeš samo ružno? Sacekaj bolji tim pa ćeš vidjeti.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 17.10.2015
18:39

ja nemogu da je vjerujem ali stvarno ne mogu da vjerujem da je van gal postavio igrace na njihovu poziciju.mislim da sanjam da su stoperi bili stoperi da su krila bila krila,da su bekovi bili bekovi,da su zadnji vezni bili zadnji vezni da je pley igrao pleya i da je napadac bio napadac...ja sam bukvalno u soku da je covjek postavio igrace na njihova mjesta a ne im izmisljo pozicije,svaka cast razbili smo everton i za sve poraze koji su bili kriv je gal zar je tesko izvest ovakav sastav svaku utakmicu,perfektno odigrana u svim poljima na jednom od najtezis gostovanja.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 17.10.2015
18:36

Sjajan Celsi promijesao karte lagan trijunf

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
19:47

Ono sto je sigurno veliki ste favoriti za titulu,svaka cast na pobedi... MOje misljenje

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 17.10.2015
21:05

Veliki smo bili prije ove sezone a sad nijesmo veliki sada smo samo jedni od favorita ima jos dosta da se igra

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.10.2015
18:34

Pozdrav za lika pod nikom SIMKE, koji je ranije danas napisao da mu je siguran fiks Everton - Junajted 1. Ajd', pa vazda se veselio.

avatar
Uncounquered
Saturday, 17.10.2015
19:07

Ko jos obraca paznju na gluposti koje pise ovde, verovatno je klinac.

avatar
čombe
Saturday, 17.10.2015
19:48

Klinac koji ga baca na mesija :)

avatar
MANUTD
Saturday, 17.10.2015
18:29

Sjajno izdanje Junajteda danas. Everton je ipak dosta dobar rival i dosta lako smo ih pobedili. De Hea opet odlican. Odbrana odlicna danas, potpuno nemocan Lukaku. Mislim da ce to biti dobar duo Dzons i Smoling, samo da ih ne sastave povrede. Trojica u vezi su bili dominantni takodje, pogotovo Erera. Mata nesto slabije izdanje, dok je Martial zadavao ogromne muke Kolmanu, mali je cista klasa. Runi je danas igrao dobro, bez obzira na to sto je postigao gol, videlo se po njemu da se vise trudio. U sustini odlicna pobeda i sto je jos vaznije odrzavamo se u vrhu! GGMU

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.10.2015
19:33

Zaboravih Marsijala da spomenem, dosta dobro je odigrao. Dribling, brzina i kretnja u napadu - sve top. Sviđa mi se što konstantno napada protivnika, nije statičan, ne čeka da mu neko stvori šansu, već se sam trudi da je stvori. Predstavlja veliku pretnju po gol protivnika, zaista se puno trudi. Navijači to znaju da cene :)

avatar
MANUTD
Saturday, 17.10.2015
20:44

Jedan od boljih bekova lige je danas izgledao kao totalni amater :P

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
19:49

hahaha jest ti simpatican Pingvin... :D :D

avatar
Adnan
Saturday, 17.10.2015
18:29

Everton nabijen na trozubac.Sa pobjedom u sljedecem kolu Crveni đavoli se vracaju na svoju prirodnu poziciju.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
19:51

Bez Kuna,i Da Silve to ce da vam bude veliko olaksanje.Ali i bez te dvojice bilo bi nam tesko, to je jasno kao dan...

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 18.10.2015
10:01

Ko je Da Silva? Hahahahaha sta su ti rec novopečeni navijači.

avatar
Emre Can
Saturday, 17.10.2015
23:22

zar nisi rekao da junajted nece pasti sa 1. mesta do kraja, sta bi

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.10.2015
18:29

Slatka osveta za prošlosezonski poraz! Bravo momci! Čestitke Runiju na rekordu i Šnajderlinu na prvom golu za Junajted. Erera me oduševio danas, pokazao je zbog čega zaslužuje da igra što više. Izuzetna njegova partija, sa učinkom od jednog gola i asistencije. Vrlo dobar i meni jako drag igrač. Smoling impresivan danas. Neverovatno koliko je napredovao u poslednjih godinu dana. Svaka mu čast na prikazanim igrama ove sezone. On i Džons treba uvek da budu prvi izbor za štoperski tandem. Odbrana mnogo bolja nego sa Blindom na štoperu. Iskreno se nadam da on više neće igrati štopera, nije to pozicija za njega, najbolje da se rotira sa Rohom na levom beku. David konstantno dobar. Sve što odbrana nije uspela da zaustavi - on jeste. Everton nije loše odigrao. Dobra su ekipa, imali su svojih šansi, nije da nisu. Napadački su igrali, nisu se branili, što volim da vidim. Ukratko - igrali su fudbal i to cenim. Drži se korak sa Sitijem, minus dva je i dalje. Naredni meč je upravo protiv njih. Najteži ispit za Junajted ove sezone, bez dileme. Taman da vidimo od čega smo satkani. GGMU!

avatar
Mr.Gost7
Saturday, 17.10.2015
18:57

Smalling je klasa,samo da i Jones nastavi ovako.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 19.10.2015
01:34

Kazes ko je Da Silva,vidi se tvoje znanje, ne moras vise nista ni da mi kazes.Niti sam pecen,niti sam nov,navijam za Siti od 2007...

avatar
devil
Sunday, 18.10.2015
01:24

Mislim da je prekretnica za smalinga bila onaj crveni karton protiv citija prošle sezone.Poslije te gluposti se vratio kao drugi čovjek i polako postaje klasa.Jones je možda borbeniji i fizički ima bolje predispozicije da postane možda i bolji od smalinga ali ne igra glavom,previše se zalijeće u duele nekada loše postavi i sl.,Nadam se da će se i kod njega nešto prelomiti pa se ustali u prvu postavu,ko zna možda sad počne pružati partije na visokom nivou.

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.10.2015
19:22

Pričam ja za Smolinga ovde već tri godine da je ogroman potencijal, da zaslužuje šansu i da sa pravilnim razvojem može postati vrhunski štoper. Dok su ga drugi nazivali panjem i sl. ja sam ga uvek branio, a sad vidim da sam imao pravo. Naravno, mora još da se dokazuje, ali je svakako na dobrom putu, polako prerasta u pravog vođu odbrane. Zrelo igra, a progres koji je ostvario u proteklih godinu dana je za svaku pohvalu. Mogu samo da mu poželim da nastavi ovako.

avatar
Saturday, 17.10.2015
19:06

Ereru kad je dolazio i opet ove sezoen stavim an fantasy kad Lui ukesto Erere na pleja stavi Runija i Erera an klupi i prodje tako par kola i on jedva i da igra i ja ga izbacim i onda dobiej priliku i naravno pokaze daje majstor, smao sto Lui mora da s seti da Erera niej stoper, krilo ili dzoker za klupu. Zaista me je iznenadio sa postavkom, i sto rece ovaj gore ne mogu da verujem da je Lui postavio svakog igraca na svoje meso. Cestitke na pobedi.

avatar
SAB
Saturday, 17.10.2015
18:26

Od Celsija sam ocekivao pobedu, ali Lester je fenomenalna ekipa od kada je dosao Ranijeri odlicni rezultati od pocetka sezone, Mahrez i Vardi masine.

avatar
Barça el honor
Saturday, 17.10.2015
18:20

*Cekao je Siti 1 i GG

avatar
Barça el honor
Saturday, 17.10.2015
18:19

E vala mi je drago zbog onog coveka o kojem ste pisali koji je cekao Siti 1 i 3+,mene Sautempton bacio iako su vodili 2-0 ali to je najgori rezultat kako kazu :)

avatar
Mr.Gost7
Saturday, 17.10.2015
18:16

E ovakav United želimo gledati- šampionski! Najbolji meč ove sezone. Ander Herrera kakva mašina i kakav vezni red ima United e da je bogdo ovaj tim počeo protiv Arsenala puno bi drukčije bilo a i to je bio sam jedan loš dan. Sa kakvom lakoćom igra Martial i kako prolazi igrače to nije normalno. Odbrana je bila beton danas. Wazza napokon proradio. De Gea još jednom pokazao zašto je najbolji na planeti! A u nedjelju isto učiniti i sa plastikom! GGMU!!

avatar
Mr.Gost7
Saturday, 17.10.2015
18:57

Emre Can samo ti lupaj minuse.

avatar
Mr.Gost7
Saturday, 17.10.2015
19:57

Svaka čast Axwell navikli smo. Haters gona hate.

avatar
AxweII
Saturday, 17.10.2015
19:13

Evo i od mene..Zasluzio si..

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
19:02

Zivi bili pa videli...

avatar
West London
Saturday, 17.10.2015
18:12

Nadam se da je ovo početak buđenja igra se još mnogo može unaprijediti najbolji azpilicueta i willian villa je imala nekoliko prilika ali mislim da smo zasluženo pobjedili sljedeće kolo je neugodno gostovanje na Upton Parku pa onda kući liverpool tako da bilo bi dobro ostvariti 2 pobjede imajući u vidu manchesterski derbi bit će svega ali nadam se da ćemo početi igrati kao i prošle godine.

avatar
Saturday, 17.10.2015
18:11

Odlična patrtija. Bravo!

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 17.10.2015
18:11

Solidna igra i zasluzena pobeda. Ne svidja mi se samo sto je Marsial igrao po levoj strani al LVG ne moze da zivi dok ne eksperimentise. Bitna pobeda pred derbi.

avatar
King Eric
Saturday, 17.10.2015
19:34

Zasto ti se ne svidja?On moze da igra skoro pa podjednako dobro i po levoj strani.Mora malo da rotira valja se.

avatar
Saturday, 17.10.2015
20:01

Zašto ? Marsijal je odlično odradio levo krilo (svakako bolje od Depaja), ima brzinu, Kolmen u nekoliko navrata nije znao šta ga je snašlo. Odlično je ovo. #ŠTO_DUŽE_DEPAJ_NA_KLUPU

avatar
devil
Saturday, 17.10.2015
18:07

kad se postavi normalna odbrana onda je lako naprijed.Dva snažna stopera,šta reći više za smalinga :D,i bekovi na svojim pozicijama darmian desno i napokon roho na svom mjestu danas odličan.Igrač meča erera definitivno.I da jel neko vidio onu minijaturu marsiijala u 16tercu kad je odbranio hauard,strašan dribler,ono ne pamtim još od el fenomena :D GGMU!!

avatar
MAN_UTD«»CZV
Saturday, 17.10.2015
18:06

Kljuc pobjede je Herera. On mora da igra

avatar
Saturday, 17.10.2015
20:01
avatar
dushanseelny
Saturday, 17.10.2015
21:33

Dok sam gledao tekmu u glavi mi je bilo- bez ovog coveka se NE MOZE!

avatar
lamps8
Saturday, 17.10.2015
18:06

solidna igra celsija vilijan neverovatan ovako nije igrao 2 godine,baba se privikava videlo se u duelima sa hatonom da mu treba jos cvrstine,odbrana konacno odradila dobar posao,fabregas deli dobre lopte ali je prespor ramires standardno dobar,kosta zivotinja odlicno je odigrao.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 17.10.2015
18:04

Tako je bre GGMU

avatar
Shone
Saturday, 17.10.2015
18:04

Daleko je ovo od dobre igre za celsi,ali najvaznija je pobeda! nadam se da ce napokon krenuti da pobedjuju !

avatar
Madridista
Saturday, 17.10.2015
18:03

Sterling izgleda da ce ipak da opravda onih 50 miliona

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 17.10.2015
19:59

Na ovom sajtu je inace veliki problem, sto svi zakljucuju prerano.Ko ce da bude sampion ko nece,ko ce gdje i kako da igra i ko ce lose da igra.I Sta se desi posle toga,desi se to da se stvari preokrenu dok si rekao Keks,danas jesi sutra nisi... Tako ti je to :D :D

avatar
Madridista
Saturday, 17.10.2015
18:02

Sterling izgleda da ce ipak da opravda onih 5

avatar
Saturday, 17.10.2015
20:02

Slažem se. I Kevin isto.