Raport iz Berna - Jang Bojsi bez trojice standardnih?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.09.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Sudeći na osnovu informacija koje stižu iz Švajcarske, šampion te zemlje dočekuje duel sa Partizanom sa velikim kadrovskim problemima.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas putuju u Bern gde će u četvrtak odigrati prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope.

Crno-beli imaju svojih problema jer zbog povreda sa timom ne putuju Nebojša Kosović i Sejduba Suma, ali ni domaćin nije spokojan.

Na osnovu informacija koje stižu iz švajcarske prestonice može se zaključiti da će Jang bojs biti oslabljen neigranjen trojice standardnih prvotimaca.

Utakmicu sa Partizanom zbog povreda bi mogli da propuste defanzivac Loris Benito, vezista Leonardo Bertone i napadač Giljerme Oaro.

Svakako da bi najveći hendikep za tim Adolfa Hutera predstavljalo odsustvo Giljermea Oaroa pa ostaje da se vidi da li će igrači koji su se povredili u duelu sa Luganom biti spremni za Partizan.

Ekipa Jang bojsa večeras neće trenirati na stadionu "Švajcarska" što ukazuje na to da Huter želi da poštedi igrače i omogući im dodatan odmor.

Utakmica Jang bojs - Partizan igra se u četvrtak od 19 časova. Direktan prenos obezebeđen je na trećem kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Wednesday, 13.09.2017
10:55

Po svemu sudeći novinari moraju da budu veoma pažljivi prilikom pisanja imena i prezimena Jang B. trenera. Dve slovne greške u prezimenu i stiže optužba za veličanje nacizma.