Ranijeri tvrdi: ''Imam podršku igrača''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.02.2017.
22:03
Izvor: Beta

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da ima podršku svojih fudbalera, posle navoda medija da je izgubio kontrolu u ekipi.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da ima podršku svojih fudbalera, posle navoda medija da je izgubio kontrolu u ekipi.

"Novinari pitaju za igrače, da li su zadovoljni i mogu vam reći da jesu. Zajedno smo, imam puno poverenje u igrače, a i oni u mene. Inače nikada ne odustajemo, ali trenutno, samopouzdanje nam nije na najvišem nivou"
, rekao je Ranijeri za Skaj Sports.

Lester je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi, ali se sada bori za opstanak, pošto je posle 24 kola 16. na tabeli i nalazi se na bod od zone ispadanja.

"Važno je zaboraviti. Prošla sezona je bila izvanredna. Sada moramo da se borimo. Mi smo Lester i borimo se", dodao je italijanski trener.

Lester je u nedelju izgubio na svom terenu od Mančester junajteda sa 0:3 i pretrpeo četvrti uzastopni poraz u prvenstvu, gde je pobedio samo dva puta u poslednjih 15 utakmica.

Lester će u sredu igrati protiv Derbi Kauntija u FA kupu, a četiri dana kasnije u prvenstvu protiv Svonsija koji na 17. mestu takodje ima 21 bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 07.02.2017
04:07

Ovo je pravi pokazatelj Engleske Lige, prosle godine ubedljivo najbolji a ove najgori a tim skoro da nije promenjen sa izuzetkom Kantea. Definitivno najinteresantnija liga za gledanje ali po kvalitetu sigurno iza Spanije a u rangu sa Nemcima.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 06.02.2017
23:16

Ajde fudbalske neznalice sto se palite na Lesterovu titulu, Portugalovu titulu, Grcku titulu, Interovu titulu (LS): Objasnite 24kolo Premijer lige Celzi 59bodova, Lester 21bod. AJDE PROFESORI FUDBALA OBJASNITE NE BEZITE OD ISTINE, KAKO TO DA LESTER IMA 21BOD A CELZI 59BOD?

avatar
CholoSimeone
Tuesday, 07.02.2017
01:38

pobeda = 3 bodannereseno = 1 bodnporaz = 0npa ti racunaj

avatar
Montecason
Tuesday, 07.02.2017
01:55

Objasni ti meni, kako je Nottingham Forest bio Sampion Engleske i dva puta zaredom Sampion Evrope, a sad tavori u Championshipu? A?nKoliko se sjecam, prosla godina. Sampion Chelsea se takodje grcevito borio za opstanak i opstao je.