Ranijeri prvi put pred novinarima nakon osvajanja lige!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 05.05.2016.
15:48
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak dobio snažne ovacije britanskih novinara, a njegovo pozitivno raspoloženje nije izostalo.

Beta/AP Photo/Joe Giddens
Beta/AP Photo/Joe Giddens

Povezane vesti

Sjajni menadžer Lester Sitija održao je konferenciju za novinare, tri dana nakon definitivnog osvajanja Premijer lige. Ranijeri je poznat po veoma dobrom odnosu sa predstavnicima 'sedme sile', a ovoga puta je otišao i korak dalje.

Kada je ušao u salu za konferencije, dočekao ga je višeminutni aplauz svih prisutnih novinara, a nakon toga je Ranijeri podelio po čašu šampanjca svima. Na početku se zahvalio pre svega navijačima, na sjajnoj podršci tokom cele sezone.

"Navijači su bili fenomenalni, pravi vetar u leđa. Iskreno, ja sam uživao tokom čitave sezone, radio sam naporno kao i ostatak tima i na kraju svake sezone neko pobedi, ovoga puta sam to bio ja", rekao je 64-godišnjak.

On je dodao da je presrećan što je prvi put osvojio titulu u prvoj ligi i zahvalio se svim članovima kluba, počev od predsednika, direktora, stručnog štaba i igračkog kadra.

"Predsednik Šrivadanaprabha je bio apsolutno smiren i pozitivan tokom cele sezone, nijednog trenutka ga nisam video nervoznog, što je bilo veoma važno za mene i ekipu", rekao je on.

Novinari su ga pitali da li je ovo njegov najbolji trenutak u životu, kao i šta misli o pogrešnim procenama bukmejkera i o Lesterovoj budućnosti u narednoj sezoni.

"Ovo je možda nešto najlepše što sam doživeo, ali uvek pamtim početak karijere kada sam osvojio Seriju C i Seriju B sa Kaljarijem. Bez toga ne bih bio ovde, gde sam sad. Što se tiče bukmejkera, ne verujem im! Ove sezone su napravili veliku grešku i potcenili mene i tim.

Sve vreme govorim igračima da nas ne zanima protiv koga igramo i njihova "veličina", već samo naš doprinos i trud. Želim da nastavim sa ovom filozofijom. Ne želim velika imena u timu, ova ekipa ima nešto najvrednije u ligi, a to je timski duh
", istakao je Italijan.

O narednom meču protiv Evertona rekao je sledeće: "Vraća se sjajni Džejmi Vardi, želim da zahvalim Uljoi koji ga je odlično zamenio. Ako je Marez naše svetlo, onda je Džejmi naš avion, udarna raketa".

Ovacije novinara, upućene Ranijeriju, možete pogledati na sledećem snimku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 05.05.2016
17:36

I onda izadje na govornicu jedan tip kao Van Gal i kaze:Ja sam arogantan zato sto sam jedan od najboljih trenera na svetu!

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 05.05.2016
16:28

Samo me znaima gde su svi Hejteri Ranijerija,bog mi je svedok uvek gde sam kometarisao vezane vosti za ovoge trener,govorio sam da je on tu da drzi ekipu od 3 do 5 mesta sto je gotovo sa svim ekipama radio.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 05.05.2016
16:07

Cini mi se jedan sasvim skroman,normalan,dobrocudan covjek,bez i malo prepotentnog u nadobudnog stava,a rijetki su takvi u danas u fudbalu,u sportu i uopste u drustvu......Skromnost i pozitivne vrline su postale nesto od cega se zazire i nije u trendu u modi,a biti prepotentan,bezobrazan,e to je u modi.

avatar
3x3
Thursday, 05.05.2016
17:04

To ti najbolje znas je tim za koji navijas prepun takvih.

avatar
JC\'90
Thursday, 05.05.2016
20:05

On navija za Barsu a ne za Real...

avatar
Jason
Thursday, 05.05.2016
15:59
avatar
Greote
Thursday, 05.05.2016
15:59