Ranijeri: "Možda ćemo se još pojačati"

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.08.2016.
15:37
Izvor: Beta

Trener engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da bi još neki fudbaler mogao da pojača ekipu do završetka prelaznog roka, krajem ovog meseca.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

U Lester su ovog leta došli Nampali Mendi, golman Ron-Robert Ciler, Luis Ernandes, Ahmed Musa i Bartoš Kapustka.

Brojni klubovi zainteresovani su za nekolicinu igrača Lestera koji su prošle sezone osvojili prvu šampionsku titulu u istoriji kluba. N'Golo Kante otišao je u Čelsi, a najbolji strelac Džejmi Vardi odbio je ponudu Arsenala. Neizvesno je da li će u klubu ostati jedan od najboljih igrača Rijad Mahrez.

"Teško je reći da je sve završeno. Možda će se nešto desiti krajem prelaznog roka ako budemo imali priliku da pojačamo ekipu, ali trenutno smo u redu", rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

Lester je sinoć izgubio od Barselone sa 2:4 u prijateljskoj utakmici u Stokholmu, a oba gola postigao je Musa, koji je došao iz CSKA iz Moskve za sumu od 16 miliona funti, što je rekordan transfer Lestera.

Lester će takmičarsku sezonu početi u nedelju kada će igrati protiv Mančester junajteda za trofej Komjuniti Šild, a odbranu titule u Premijer ligi počinje utakmicom protiv Hal sitija, 13. avgusta na gostujućem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Thursday, 04.08.2016
20:47

zeznuli ste me za 500 evra kada ste trebali da pobedite kilavi junajted,zelim vam da vas sreca nikada ne sluzi!

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 04.08.2016
16:04

U nedelju igraj sa Musom i Vardijem,pokidaces Murinja glat.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 04.08.2016
18:01

Kakvu odbranu imamo, lose nam se pise.

avatar
JC\'90
Thursday, 04.08.2016
16:00

Treba im centralni ili zadnji vezni i krilo ako ode Marez. Ako ostane bilo bi dobro da dovedu dva vezna igraca. Na primer Sisoka iz Njukastla