Ranijeri: ''Čeka nas pet strašnih utakmica''

Autor: Beta Beta
sreda 13.04.2016.
17:30
Izvor: Beta

Trener fudbalera Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da njegovu ekipu čeka pet "strašnih" utakmica do kraja prvenstva, pošto se Totenhem neće predati u borbi za šampionsku titulu.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Lester je prvi na tabeli sa sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Totenhemom i potrebne su mu tri pobede da osvoji prvu titulu u Premijer ligi.

"Još nije gotovo. Uspeli smo da se plasiramo u Ligu šampiona, ali poslednjih pet utakmica će biti strašne. Totenhem neće odustati, a mi moramo da ostanemo koncentrisani. Naš naporan rad je naša velika prednost. Moji igrači su dobri momci, koji se sa velikom odgovornošću suočavaju sa pričom njihovih života. Niko se ne čuva i niko čak ni ne zastaje da bi uhvatio dah", rekao je Ranijeri za Gazeta delo Sport.

Posle prošlonedeljne utakmice i pobede nad Sanderlendom, kojom je obezbedjen plasman u Ligu šampiona, kamere su snimile Ranijerija koji je suznim očima čestitao svojim igračima.

"To nisu bile prave suze, to su bile neprolivene suze. To je bio emotivan trenutak... Ja sam javna ličnost i pokušavam da budem na nivou. Moram ekipi da dajem jasne singale i zadatke, ne smem da dozvolim da me ponesu emocije", rekao je Ranijeri.

Lester će u nedelju igrati na svom terenu protiv Vest Hema u 34. kolu Premijer lige.

Ranijerijeva ekipa će zatim igrati kao domaćin protiv Svonsija, a posle toga 1. maja protiv Mančester junajteda na Old Trafordu. U pretposlednjem kolu Lester će kao domaćin igrati protiv Evertona, a u poslednjem 38. kolu na Stamford Bridžu protiv Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic br. 2
Wednesday, 13.04.2016
18:15

Bila bi lepa prica da aktuelni prvak preda titulu novom u poslednjem kolu

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 13.04.2016
17:43

Lester je dokaz da Evropska struka nema blage veze o FUDBALU,izmisljau se igraci od po 30-40 miliona Lesteru ceo tim kosta 22 miliona funti.

avatar
lamps8
Wednesday, 13.04.2016
17:38

realno je da dobiju svonsi i junajted a po potrebi mi ih pustamo poslednje kolo.