Ranijeri čeka, može li u Španiji da ponovi čudo iz Engleske!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.03.2017.
16:25
Izvor: Sportske.net

To bi bilo neverovatno, ali on je već pokazao da ništa nije nemoguće...

Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP
Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP

Povezane vesti

Klaudio Ranijeri će moći na leto da bira posao. Iskusni Italijan je već dobio ponudu Palerma, ali to je praktično posao bez ikakve garancije i nade, Sicilijanci su jednom nogom u Seriji B.

Kako se piše, on će sačekati leto, a vrlo lako bi mogao da završi u Španiji gde je svojevremeno vodio Valensiju.

Doskorašnji menadžer Lestera nema nameru da završi trenersku karijeru, priča se da bi mogao da preuzme Las Palmas.

Naime, "Kanarinci" koji igraju sjajno ove sezone nisu uspeli da se dogovore sa Kikeom Setijenom i on će verovatno i pored odličnih rezultata napustiti klub.

Ranijeri bi bio idealno rešenje, po mnogome Las Palmas podseća na Lester, pre svega kada je jedinstvo tima u pitanju, a i nekoliko poznatih igrača koji su ranije bili u većim klubovima poput Boatenga bi mogli da budu od velike pomoći.

Ranijeri je u dva navrata radio u Valensiji, od 1997. do 1999. i jednu godinu, ne baš uspešnu po odlasku iz Čelsija, 2004.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 10.03.2017
20:35

Ovo bi bila čista glupost...Kike mora ostati na klupi posto-poto...

avatar
NIKE
Friday, 10.03.2017
19:33

Ma Las Palmas kad bi vodio 2:0 protiv Barce, Neymar i Suki bi namignuli sudiji po jednom i po jedan dupli salto sa jedan i pol vijak u šesnaestometarski bazen i za čas posla bilo bi 2:2. Da bi imali iznenađenja treba vam ravnopravna i poštena liga, Primera je na žalost njihovih fanova jedina koja ne razmišlja da uvede gol tehnologiju, kazne za simuliranje i udaranje posle meča... tako da iznenađenja tipa Las Palmasa nisu moguća.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 10.03.2017
17:47

Di moze? Mada u Spaniji bi bilo cudo i sa Bilbaom ili Viljarealom da uzme titulu.Jedino sto je sigurno jeste da sada koji god klub da uzme da vodi,da ce ti igraci biti odmah za nekih 5-10% bolji jer ce se nadati necemu,a na njemu je onda da ih ne izneveri