Ranijeri će vest o tituli Lestera saznati u avionu?

Autor: Beta Beta
nedelja 01.05.2016.
19:39
Izvor: Beta

Trener fudbalera Lestera Klaudio Ranijeri ocenio je da je remi u današnjoj utakmici sa Mančester junajtedom najpravedniji rezultat. Takođe, otkrio je i gde će biti za vreme utakmice Čelsija i Totenhema, koja bi mogla i definitivno da reši pitanje prvaka.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Lester je odigrao 1:1 sa Mančester Junajtedom i nije iskoristio prvu priliku da osvoji prvu šampionsku titulu u Premijer ligi u klupskoj istoriji.

"Junajted je počeo veoma dobro i bilo nam je teško. Mi nismo igrali dobro u prvih 15 minuta, na početku smo bili pomalo uplašeni. Posle gola smo zaigrali bolje i mislim da je remi najpravedniji rezultat", rekao je Ranijeri za Skaj Sports.

Lester je prvi na tabeli i za titulu mu je bila potrebna pobeda na Old Trafordu. Lester će ipak u ovom kolu imati još jednu priliku da osvoji titulu, ako sutra drugoplasirani Totenhem ne pobedi Čelsi.

U današnjoj utakmici Entoni Marsijal doveo je Junajted u vođstvo u osmom minutu, a bod Lesteru doneo je Ves Morgan u 17. minutu.

"Nisam bio zabrinut, pošto imamo veliko srce i znao sam da će igrači reagovati posle gola. Teško nam je bez Džejmija Vardija. Za nas je važno da pokažemo mentalitet, početak utakmice nije bio dobar, ali zadovoljn sam igrom posle toga.

Voleo bih da gledam utakmicu Totenhema, ali putujem u Italiju i možda neću znati rezultat dok ne izađem iz aviona. Najvažnije je da nastavimo da radimo"
, rekao je Ranijeri.

Kapiten Lestera Ves Morgan rekao je da mu je drago što je njegovim golom ekipa osvojila važan bod.

"Bilo je veoma teško. Junajted je imao veći posed lopte i morali smo da se borimo. Osvojili smo bod i to je korak u dobrom pravcu. Ispostavilo se da je moj gol važan, a sjajan je osećaj biti strelac na Old Trafordu. Titula nije naša dok ne uzmemo trofej u ruke", naveo je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 01.05.2016
20:29

lester osvoji titulu sa minimalnim ulaganjima,sa timom koji je placen 22 miliona a liverpul koji trosi preko 100 miliona po prelaznom roku ceka titulu preko 20 godina...vidite bre sta je tim i sta znaci kad imas dobre igrace

avatar
devil
Sunday, 01.05.2016
19:52

Gospodin!Svjestan je da će vrlo vjerovatno sutra dobit titulu,jer teško će totenhem uzeti čelzija sutra bez obzira na sve,ali ide u posjetu 96godišnjoj majci.Na pitanje gdje je u kom gradiću samo se nasmijao.Kruna svoje karijere sa najdražim bićem.Svaka čast!