Rakitić: "Nije nam drago što igramo sa Juventusom"

Autor: Beta Beta
sreda 05.04.2017.
00:50
Izvor: Beta

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić rekao je danas da u njegovoj ekipi nisu zadovoljni što će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Juventusa.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

"Barselona nije zadovoljna što će se suočiti sa Juventusom, a (fudbaler Juventusa Mario) Mandžukić mi je rekao da ni njima nije drago što moraju da igraju protiv nas", rekao je 29-godišnji vezni igrač za "Korijere dela Sera".

Torinska "stara dama" za osam dana gostuje u Barseloni u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

"Oni su prestižna ekipa italijanskog fudbala. Nalaze se medju pet ili deset najboljih ekipa na svetu. Igrali smo protiv njih pre dve godine pa znamo koliko su jaki", rekao je Rakitić, prenosi "Hina".

Klupu Barselone će na kraju sezone napustiti trener Luis Enrike, koji je došao u klub isto kada i Rakitić, 2014. godine. Enrike je danas ponovio da zbog umora namerava da napravi pauzu od fudbala.

"Miran sam kao i ostali ovde. Bile su ovo dve i po spektakularne godine s njim, gotovo perfektne. On me je hteo u Barseloni i na tome ću mu zauvek biti zahvalan. Razumem njegovu odluku i umor jer se bavi svim detaljima ovde. Barselona mu je pod kožom", rekao je Rakitić.

Barselona u Primeri ima dva boda manje i utakmicu više od Real Madrida.

"Moramo da nastavimo da pobedjujemo, još ima puno utakmica do kraja, verujemo u sebe", rekao je hrvatski fudbaler.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 05.04.2017
14:50

Juve ce docekati Barsu, nista novo, nikom tu nije svejedno, jedan velikan mora ispasti, nadam se da ce to biti Barsa.. samo jako

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 05.04.2017
12:29

Barsa nema sta da trazi protiv Juventusa. Provukli su se i protiv PSG-a koji je duplo bolji tim.

avatar
Samo domace
Wednesday, 05.04.2017
09:06

Greška, Juve dočekuje prvu utakmicu u Torinu Barsu

avatar
Povratak_Otpisanih
Wednesday, 05.04.2017
07:17

Juve u top 50 def

avatar
P. S.
Wednesday, 05.04.2017
01:39

Nije ni nama drago što tebe gledamo u dresu Barse, al' šta da radimo? Naravno da trebaš biti zahvalan Enrique-u što si u Barsi, jer te sigurno niko drugi ne bi doveo.

avatar
juventino
Thursday, 06.04.2017
10:06

Rakitic je bio fenomenalan u barsi, posebno prve i druge sezone.

avatar
P. S.
Friday, 07.04.2017
02:43

Fenomenalan? :D Gde li si to gledao? Ja sam video da je u prve 2 godine imao nekoliko dobrih partija, možda i 2-3 odlične, postigao nekoliko golova, možda i 2-3 bitna, ali SAMO kada su SVI (ali bukvalno SVI) fudbaleri Barse bili odlični, inače ukoliko je jedan u timu bio loš drugi loš je morao biti Rakitić. Sve ostale partije su mu bile između loših, očajnih i komično katastrofalnih. U najkraćem fudbaler koji prema svim svojim psiho-fizičkim i fudbalskim kvalitetima NIKAKO nije smeo doći u Barsu.