Rajola priznao: "Sa Balotelijem sam napravio najveću grešku!"

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 29.01.2015.
15:20
Izvor: Sportske.net

Super-menadžer Mino Rajola je u intervjuu engleskim medijima priznao da je u svojoj uspešnoj menadžerskoj karijeri najveću grešku napravio u vezi Marija Balotelija.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Menadžer Marija Balotelija Mino Rajola u opširnom intervjuu engleskim medijima je otkrio svoje greške koje je činio sa Italijanom, ali ističe da i dalje veruje u napadača Liverpula.

"Napravio sam najveću grešku u karijeri kada sam dopustio Baloteliju da napusti Mančester Siti i vrati se u Italiju.

Uvek se trudim da moji igrači budu srećni, Baloteli mi je rekao da mu nedostaje mama i da neće moći da se navikne na život u Engleskoj, i ja sam popustio.

Odmah sam znao da mogu da napravim grešku, sada se tek vidi kolika je razmera te loše procene, a cenu plaća sam Baloteli
", rekao je Rajola.

Ipak, Rajola smatra da je za Marija dobro što je u Liverpulu, i da čak i ovakav pad forme može posle određenog vremena da donese boljitak.

"Baloteli sada uči velike životne lekcije. U svim drugim klubovima su ga tetošili, ovde ako ne radiš šta ti se kaže, ispadaš. Video sam ga juče i rekao sam mu da ima još četiri godine ugovora i da može da ode samo ako podigne svoju cenu na 60 miliona funti. Ili ću dobiti opkladu, ili će da odradi ugovor do kraja, makar ga to koštalo karijere.

To je bio prvi put da sam bio tako oštar prema njemu, ali posle toga sam video da konačno shvata u kakvoj je situaciji i da je voljan da radi. I dalje verujem u njega, pričao sam i sa Rodžersom, još uvek može da preokrene svoju karijeru
", smatra Rajola.

Da li će ovaj novi tretman Baloteliju doneti koristi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Thursday, 29.01.2015
16:37

Bolje reci super unistitelj fudbala , on i ostali fudbalu nece doneti nista dobro to je sigurno