Rajola: "Pogba je Juventus izabrao srcem"

Autor: Lazar Mitrović
subota 24.10.2015.
15:04
Izvor: Sportske.net

Agent francuskog fudbalera navodi da su mnogi bogati klubovi želeli novu 'desetku' kluba iz Torina.

AP Photo/Massimo Pinc
AP Photo/Massimo Pinc

Povezane vesti

Kako navodi poznati agent, reprezentativac francuske je žarko želeo da ostane u redovima šampiona Italije i da se ne kaje zbog te odluke.

Vezni fudbaler je ovog leta bio dovođen u vezu sa mnogim bogatim evopskim klubovima, a najuporniji su bili PSŽ, Čelsi i Mančester Siti.

Rajola je naveo da ne postoji nikakav usmeni dogovor da fudbaler 'Stare dame' u narednom periodu pojača kluba sa 'Kamp noua'.

"Svako ko ga želi moraće da dođe na pregovore u Torino, a onda ćemo sesti i razgovarati. On je odlučio da ostane u Juventusu i stoji čvrtso iza svoje odluke", rekao je Rajola.

Pogba je ove sezone zadužio legendarnu '10' koju su u istoriji italijanskog giganta nosile samo fudbalske legende. Izgleda da je, bar za sad, to veliko breme za njega i da se nije najbolje snašao u ulozi novog vođe šampiona Italije.

"To je jedna od bolesti u italijanskom fudbalu, prošle sezone je dobijao aplauze za svaku sitnicu, a sada kada su kola krenula nizbrdo, on se susreće sa negodovanjem i podsmesima navijača".

"Pogba je izabrao Juventus srcem i to niko ne bi trebalo da zaboravi".

"Ove sezona je po mnogo čemu različita od prethodnih, ali se slažem sa konstatacijom Pavela Nedveda da bi Pogbu trebalo ostaviti na miru i dati mu vremena da se vrati u prepoznatljivu formu. On je veliki šampion i uskoro će nam to svima dokazati".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Juventus
Saturday, 24.10.2015
16:23

Neka trenira da popravi losu formu I opet da trenira da bi zavredeo 10 koju nosi. Jedan je Platini I jedan je Del Piero.

avatar
Lord Bobinho 1
Wednesday, 28.10.2015
19:38

Platini manje vise,ali Aleks je br za Juve bio i ostao.

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 24.10.2015
15:42

Ako nece da ide ne mora. Neka ostane u klubu koji nece videti ni T od trofeja LIGE SAMPIONA a ionako im ove sezone ne cvetaju ruze. Pogba igra lose itd. Bio sam bas za njegov transfer u Barsu ali ako ga ne dovedu najbolji bi po meni bio Coutinho ili Verati za Barsu xD

avatar
Juventus Torino
Saturday, 24.10.2015
16:18

ko se ljuti.....kme zar je moguce da nece u skandal-transfer klub?

avatar
barça mes que un clu
Saturday, 24.10.2015
17:02

Verati bolji fudbaler od Pogbe, i ja bih vise voleo da Barsa njega dovede. Nego precenjenog Pogbu.