Rajković plakao na terenu posle novog poraza, ali tu je Zvezda da popravi raspoloženje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.11.2016.
10:12
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski reprezentativni golman teško podneo najnoviji neuspeh svog Makabija. Ali, vesti iz srpske Superlige ga gotovo uvek obraduju...

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Objavili smo juče, Makabi iz Tel Aviva je proteklog vikenda doživeo treći poraz u šampionatu Izraela u proteklih mesec dana, a ovoga puta bodove im je uzela ekipa sa začelja tabele - Bnei Jehuda, koja je slavila sa 1:0.

Tri dana ranije, Makabi je izgubio i u Ligi Evrope od Zenita, pa su posle neuspeha i protiv Bnei Jehude, iz Rajkovića ''proključale'' emocije i srpski golman nije mogao da sakrije suze na terenu neposredno po okončanju ovog meča.

Na tu temu, Predrag Rajković je, između ostalog, govorio i za ''Žurnal'', priznajući da ''ne voli da gubi''.

''Bilo mi je teško. Emocije su bile malo jače i zbog toga su mi krenule suze. Nije mi preostalo ništa drugo nego da stavim dres preko glave, da ne vide ljudi baš sve'', izjavio je Rajković.

Ipak, on veruje da će najnoviji poraz da ''razdrma'' njegovu ekipu i da će Makabi do kraja sezone uspeti da nadoknadi zaostatak za vodećim Hapoel Ber Ševom.

Ali, ako mu je Makabijevih poraza već ''preko glave'', tu je njegova Crvena zvezda da mu iz meča u meč popravi raspoloženje. Njegov bivši klub nastavlja da grabi ka novoj tituli, vezao je tri pobede na tri neugodna gostovanja i zadržao šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu.

Naravno, popularni Rajko prati sva dešavanja na Marakani i presrećan je što Zvezdi odlično ide u Superligi.

''Zvezda superiorno gazi ka osvajanju još jedne titule. Gledam svaki meč i pomno pratim šta se dešava. Često sam na vezi sa nekadašnjim saigračima. Proslavio sam pobedu protiv Metalca.

Nije bilo nimalo lako, ali su momci pokazali karakter i  zajedništvo i to je ono što je potrebno da bi se osvajali trofeji'',
poručio je Rajković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
11:54
avatar
Penal titula
Tuesday, 29.11.2016
11:24

Mila majko , naprimo se Rajko !!!nBio i ostao teška kiksara, proizvod Terićeve propagandne mašinerije , kao i Gruja, Falkao , Vule, Katai, Vukan....Videće mo , da li će posle svega ovoga uspeti jos nekog da nasanjka ...:)

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 29.11.2016
11:47

A vasih ima mali milion koji propadaju dje su Zile i Markovic dje Saponjic, Pantic da ne nabrajam sad sve komedijasu