Rajkov trener preuzima Ajaks

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.05.2016.
12:03
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji trener Makabija iz Tel Aviva Peter Boš (52) prihvatio je ponudu Ajaksa sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva ostali su bez trofeja u domaćem prvenstvu i nacionalnom Kupu ali je trener izraelskog sastava Peter Boš ipak dobio ponudu da se preseli u klub sa mnogo većom tradicijom.

Četvorostruki šampion Evrope ponudio je Peteru Bošu trogodišnju saradnju, a saradnja je ozvaničena na sajtu Ajaksa odmah nakon završetka jučeranje finalne utakmice izraelskog Kupa.

Dosadašnji strateg Makabija iz Tel Aviva preuzeće viceprvaka Holandije posle neuspeha Ajaksa u Erediviziji gde su "Kopljanici" pod vođstvom Franka De Bura izgubili titulu u poslednjem kolu.

Peter Boš je igračku karijeru gradio u Holandiji, a pored Makabija kao trener je vodio Vitese, Herakles, De Grafšap i AGOVV Apeldorn.

Novi trener Ajaksa u Makabiju je sarađivao sa Predragom Rajkovićem, a u novom klubu će ponovo imati priliku da trenira jednog Srbina pošto za "Kopljanike" nastupa Nemanja Gudelj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke