Rajko 'hobotnica' - Srbin još jednom junak Makabija

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova izraelskog Makabija Predrag Rajković je još jednom je svojim bravuroznim intervencijama dao ogroman doprinos uspehu svog kluba.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Vicešampion Izraela plasirao se u polufinale tamošnjeg kup takmičenja, pošto je u revanš susretu savladao Makabi Petah Tikvu rezultatom 2:1.

Nakon što su u prvom meču savladali Petah Tikvu rezultatom 1:0 fudbaleri Makabija otvorili su i drugu utakmicu na pravi način, ali je posle izjednačujućeg gola vicešampion Izraela bio pod velikim pritiskom.

Upravo je u tim momentima, pri rezultatu 1:1, na scenu stupio naš Predrag Rajković koji je sa nekoliko fantastičnih intervencija odbio nalete Petah Tikve i omogućio saigračima da u završnici iz penala dođu do pobede i potvrde plasmana u polufinale.

Rajkovićeva dobra partija stiže neposredno pre objavljivanja reprezentativnog spiska za duel sa Gruzijom, a ako uzmemo u obzir da Vladimir Stojković više nije standardan u Notingem Forestu ne treba odbaciti mogućnost da golman Makabija bude startet u Tbilisiju.

Pogledajte kako je srpska "hobotnica" pustila pipke na golu Makabija u duelu sa Petah Tikvom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 02.03.2017
19:58

Otkad ja pisem da to treba da se desi. Rajkovic (Dmitrovic)- Ivanovic, Milenkovic/Spajic, Nastasic/Maksimovic/Rosic, Antonov (Obradovic)- Maksimovic, Matic (Fejsa), Zivkovic (Basta/Lazovic), Tadic/SMS, Ljajic (Kostic/Katai)- Mitrovic/Djurdjevic.

avatar
Nikolaus
Thursday, 02.03.2017
18:03

Naravno da treba da brani za repku..

avatar
Lazar Grobar
Thursday, 02.03.2017
16:51

Gde mu je bila pamet kada je otišao u Izrael? Tamo će ga gledati samo Kinezi i Japanci.

avatar
Barca4ever
Friday, 03.03.2017
11:51

Ne nego je trebao da ode u Liverpul ili u Dortmund i da greje klupu. Za mlade igrace je najgore da ne igraju.Igra LS i proglasen je za najboljeg mladog golmana na SP.Najbolje za dokazivanje golmana je reprezentacija. Tu su se dokazali i Navas i Ocoa i Bravo.