Rajevac preuzeo reprezentaciju Tajlanda

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.04.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Tajlanda imenovao je u sredu Milovana Rajevca za novog selektora seniorske reprezentacije.

Epa/Rolf Vennenbernd
Epa/Rolf Vennenbernd

Povezane vesti

Bivši selektor reprezentacije Gane Milovan Rajevac karijeru nastavlja na Tajlandu pošto je sa Fudbalskim savezom te zemlje dogovorio saradnju.

Reprezentacija Tajlanda ostala je bez selektora 2. aprila, pošto je Kiatisuk Senamuang podneo ostavku četiri dana posle ubedljivog poraza od Japana u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Milovan Rajevac će debi na klupi reprezentacije Tajlanda imati 13. juna, kada ta selekcija dočekuje Ujedinjene Arapske Emirate u okviru 8. kola kvalifikacione Grupe B za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Tajland je poslednji u Grupi B sa samo jednim osvojenim bodom, što znači da više nema šansi za plasman na Mundijal, pa će Milovan Rajevac bez velikog pritiska početi svoj mandat.

Ukoliko se zadrži na Tajlandu naredni zadatak srpskog stručnjaka biće da tu reprezentaciju odvede na završni turnir Azijskog kupa.


Srpski fudbalski stručnjak bio je na meti još jedne selekcije iz Azije, ali se na kraju obreo na Tajlandu. Podsećamo da je najveći uspeh u karijeri Rajevac ostvario sa selekcijom Gane koju je odveo do četvrtfinala Svetskog prvenstva 2010. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke