Rafal po Van Galu - Ovako izgledaju naslovnice posle bega sa konferencije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
15:07
Izvor: Sportske.net

Nepunih pet minuta trajala je konferencija za medije koju je Luj van Gal držao uoči duela sa Stoukom, a britanski štampani mediji u četvrtak su ga zbog toga "razapeli na krst".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Serija loših rezultata u Premijer ligi, ispadanje iz Lige šampiona i Liga Kupa doveli su menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala u poziciju da se bori za posao.

Spekulisalo se da će Holanđanin biti smenjen pred meč sa Stoukom ali se ispostavilo da su čelnici Mančester Junajteda "dali fore" Van Galu, ali su ga uslovili pobedama nad Stoukom i Čelsijem.

Zbog toga je glavna tema jučerašnje konferencije za medije pred gostovanje na stadionu "Britanija" bio Van Galov status u Junajtedu što je dodatno iznerviralo Holanđanina.

Pisali smo kako je konferencija za medije protekla OVDE, a interesantno je videti kako su u četvrtak izgledale naslovne strane sportskih listova na Ostrvu.

Surovi britanski novinari nastavili su da "ribaju" Van Gala, a najdalje je otišao "San" koji se našalio na račun zahteva koji je Holanđanin uputio medijima.

Van Gal je tražio izvinjenje što su novinari "San-a" uradili, samo što je izvinjenje bilo upućeno navijačima Mančester Junajteda zbog toga što će svog menadžera morati da "trpe" još neko vreme.

"Miror" je bio jednako oštar prema menadžeru Mančester Junajteda, baš kao i "Dejli Eskpres", dok je "Starsport" jedini preneo da Luj van Gal ne planira da se preda.

Luj van Gal
Luj van Gal
Luj van Gal
Luj van Gal

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Duncan Ferguson
Thursday, 24.12.2015
19:51

ovaj čovek je taktički genije, kada gube 2:1 Švajnštajger vraća DeGei loptu sa centra u 94. Minutu.

avatar
NIKE
Thursday, 24.12.2015
19:19

Dobro bi bilo da on ostane i protiv Chelsea, to bi nam bila sigurna tri boda, naprijed United dobijte Stoke!

avatar
Duncan Ferguson
Thursday, 24.12.2015
20:15

ja mislim da oni sad nikog ne mogu da dobiju, njihova nemoć za razliku od CFC je nedostatak kvaliteta koji dolazi do izražaja. A to se najviše ocrtalo u ligi šampiona, gde je jedan PSV nadigrao. Iskreno mislim da će CFC biti ispred njih na kraju sezone bez obzira na trenutno stanje jer će se taj bunt koji su imali zbog murinja, doktorke, ili čega već završiti a kvalitet imaju da dobiju bilo koga u PL.

avatar
Thursday, 24.12.2015
18:27

ma sta je idalje ima ljudi koji veruju da je Lui pava opicaj i da je UTD sa njim u borbi za titulu, i to dosta koji ovde komentarisu. Kako je klub u ovlicnom stanju i kako nema bolej ideje od Luija. Kome treba samo jos malo vremena i para jer Fergiju je trebalo 5 godina do prve titule, a i Lui je nasledio adekvatno lso tim.

avatar
reddevils
Thursday, 24.12.2015
17:55

Van Gal je najveca trenerksa prevara ikad...

avatar
Torr
Thursday, 24.12.2015
18:21
avatar
reddevils
Saturday, 26.12.2015
10:12

Benitez mu dodje ko rodjak :D

avatar
Dragan Andric
Thursday, 24.12.2015
17:50
avatar
Стефан Б.
Thursday, 24.12.2015
16:20

Kakva šteta što Anćeloti ide u Bajern. Dobili su najboljeg trenera na svijetu. On mi je najveća želja bio za Junajted. Sad se nadam Murinju, Gigs treba da se dokaže prvo negdje. Van Gal je svoje završio.

avatar
Torr
Thursday, 24.12.2015
18:23

Nema Gigs kindera da preuzme neki drugi tim pa da pokaze znanje ... Pre bih doveo Nevila ili Solskjera,nego Gigsa ,imaju petlju da preuzmu tim i da samostalno vode.

avatar
Стефан Б.
Friday, 25.12.2015
13:19

Slažem se. Mislim da nije tako jednostavno pustiti nekadašnjeg igarča da odmah preuzme klub, kad se lomi utakmica tu treba klikera i iskustva, a ovo drugo Gigs nema. Murinjo je dobijao mnoge velike utakmice, zbog toga sam za njega, možda bi najbolji potez bio dati mu ugovor do kraja sezone s opcijom produžetka na osnovu ostvarenih rezultata u ovoj. A takođe bi i Gigs mogao neđe na kaljenje, tipa Svonsi, brzo će i oni trenera smijenit.