Radovanović: "Verujem u bolje rezultate Kjeva"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.10.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler i član Kjeva Ivan Radovanović rekao je za klupsku televiziju da će njegova ekipa biti uspešna ove sezone, uprkos tome što nisu imali preterano uspešan start.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Ekipa iz Verone je na prvih šest utakmica osvojila samo četiri boda i Radovanović veruje u snagu kolektiva u svom timu.

"Već se dešavalo ranije u prošlosti da imamo težak početak sezone i ove godine nismo imali željene rezultate, uprkos odličnoj pobedi nad Napolijem. Snaga ovog tima je u jedinstvu igrača i svi zajedno ćemo uspeti da se izvučemo.", smatra Radovanović.

Naredni rival za Kjevo biće Roma, koja je u prethodnom kolu doživela poraz od Juventusa posle nekoliko sumnjivih odluka na njihovu štetu.

"Ove nedelje smo već radili vredno kako bi se što bolje pripremili za meč sa Romom. Oni su veoma besni zbog toga kako su stvari prošle u Torinu, ali mi se ne plašimo i skupo ćemo prodati svoju kožu.", rekao je srpski fudbaler.

26-godišnji vezista veruje da se prilagodio poziciji zadnjeg veznog igrača, koju sada standardno igra u Kjevu.

"Prošle godine sam se prilagođavao ovoj poziciji, ali ove godine osećam da imam više odgovornosti igrajući ispred odbrane. Trener zna da ću uraditi sve što treba da bi tim beležio dobre rezultate.", zaključio je Radovanović.

Meč Roma – Kjevo biće prvi duel sedmog kola Serije A i on je na programu u subotu, 18. oktobra od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke