Radovanović poneo kapitensku traku Kjeva

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.07.2016.
21:13
Izvor: Sportske.net

Srpski vezista dobio veliku čast.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Srpski fudbaler Ivan Radovanović započeo je pripreme za svoju četvrtu sezonu u ekipi Kjeva. Klub iz Verone je prethodno prvenstvo završio na sjajnom osmom mestu i trenutno se nalazi na bazičnim pripremama u Italiji. Radovanović smatra da je to najteži deo predsezone.

"Pripreme u Italiji su vrlo teške, traju tokom celog meseca jula. Naše pripreme su iz dva dela, na dva različita mesta. Prvi deo je ovaj teži, to je taj bazični deo sa dosta suvog trčanja, dok u drugom delu više imamo prijateljske utakmice" - rekao je Radovanović.

27-godišnji vezni igrač je imao veliku čast da bude kapiten na prvoj pripremnoj utakmici ‘letećih magaraca’ ovog leta.

"Pred prvu kontrolnu utakmicu ispostavilo se da sam najduže u klubu i zaista mi je bila čast da nosim kapitensku traku. Verovatno će biti prilike i u Seriji A, s obzirom da sam produžio vernost Kjevu na još tri godine" - kaže Radovanović.

Radovanović je prokomentarisao i nedavno završeno Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Na Evropskom prvenstvu navijao sam za Francusku i za Italiju, baš zato što na ‘azure’ niko nije ozbiljno računao. Italija možda nema neka velika imena u ekipi trenutno, ali su pokazali da njih nikada ne treba stavljati u drugi plan" - zaključio je Radovanović.

Radovanović je karijeru započeo u Partizanu, odakle je sa 19 godina prešao u Atalantu, 2008. U Italiji je igrao na pozajmicama u Pizi, Bolonji i Navari, a član je Kjeva od 2013. Za nacionalni tim Srbije, Radovanović ima deset nastupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 16.07.2016
01:01

Za Partizan nije odigrao ni minut, za U21 Bože sačuvaj, a za A bolje da nije ni igrao ono što jeste...