Radovanović odigrao 150. meč u Seriji A

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.03.2016.
12:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kjeva ostvarili su važnu pobedu u 30. kolu Serije A, savladavši Sampdoriju u gostima sa 1-0, a meč je obeležio i 150. nastup srpskog fudbalera Ivana Radovanovića u Seriji A.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Ovaj trijumf značio je da je Kjevo sada na devetom mestu, na samo dva poena od magične granice od 40 poena, za koliko se smatra da garantuje opstanak u eliti.

"Veoma bitna pobeda nad Sampdorijom koja nas približava opstanku u ligi. Ove godine igramo mnogo bolje u gostima, gde smo ostvarili više pobeda. Svakako da mi je pobeda protiv Sampdorije bila još draža jer je to bio moj 150. nastup u Seriji A", rekao je Radovanović.

27-godišnji fudbaler je u Italiju stigao kao vrlo mlad, sa 19 godina, kada je potpisao za Atalantu. Pored ekipe iz Bergama, Radovanović je igrao na pozajmicama u Pizi, Bolonji i Novari, pre nego što je 2013. potpisao za Kjevo.

"Ne bih mogao da izdvojim neku utakmicu kao najdražu. Svakako da su mi one utakmice na početku bile vrlo teške. U Italiju sam došao kao veoma mlad i igrajući u Srbiji nisam stekao dovoljno iskustva igranja u prvom timu. Generalno, ove tri godine u Kjevu su bile veoma lep period za mene" - smatra Radovanović.

Radovanović je odigrao deset utakmica za nacionalni tim Srbije i veruje da će se dobrim partijama ponovo izboriti za selektorov poziv.

"Naravno, na meni je da nastavim da radim vredno kao i do sada, da budem posvećen svom poslu i da ga radim što bolje mogu"
- zaključio je Radovanović.

Posle dvonedeljne pauze, Kjevo će takmičenje u Seriji A nastaviti na svom terenu protiv Palerma. U prethodnom duelu u novembru, tim sa Sicilije je slavio sa 1-0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
15:47

Jedan od Slinisinih pulena, kod njega smo promenili i vise od cetiri tima. Brkic, Tomovic, Mladenovic, Radovanovic, Mijailovic, Ignjovski, Ninkovic, Stevanovic, Darko Lazovic, Marko Scepovic, Stefan Scepovic.