Radovanović: "Moj najlepši gol"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.11.2014.
09:36
Izvor: Sportske.net

Srbin snažnim udarcem doneo bod Kjevu na gostovanju u Udinama.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Srpski fudbaler Ivan Radovanović postao je junak Kjeva time što je svom timu doneo bod na teškom gostovanju Udinezeu, u utakmici koja je završena rezultatom 1:1.

Radovanović je postavio konačan rezultat sjajnim golom sa dvadesetak metara u 74. minutu, a domaći tim se nalazio u vođstvu od samog finiša prvog poluvremena, kada je strelac bio Di Natale.

Taj pogodak bio je prvi za Radovanovića u Kalču u dresu Kjeva, a bio je strelac i na početku prošle sezone u Kupu Italije protiv Empolija.

"Postigao sam u karijeri mnogo golova iz daljine, ali je ovo sigurno jedan od najlepših. Bitno je da ovakvom igrom, željom i borbenošću izađemo iz krize i da uđemo u kontinuitet pozitivnih rezultata. Ovaj pogodak će mi značiti mnogo na polju samopouzdanja.", istakao je Radovanović.

Srpski fudbaler je po oceni italijanskih medija praktično sam uspeo da sruši Udineze, pošto gostujući tim nijednog trenutka nije uspevao da pripreti favorizovanim domaćinima. Možda najbolje o tome govori izjava trenera tima iz Udina Andree Stramaćonija, koji je posle meča izneo niz pohvala na račun Radovanovića.

"Imali smo utakmicu u rukama, ali nas je Kjevo dosta namučio. Spasao ih je sjajni Radovanović i njegov fantastičan gol na kojem mu čestitam.", istakao je Stramaćoni.

Iako je izvukao bod na nezgodnom gostovanju, Kjevo je i dalje u opasnoj zoni sa samo devet bodova na 18. poziciji među 20 timova. Iza tima iz Verone su samo Ćezena i Parma, koje imaju osam, odnosno šest bodova. Udineze je, s druge strane, na sedmoj poziciji sa 18 bodova.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke