Radost na 'Mestaji' posle dugo, dugo vremena

Autor: Boban Filipović
nedelja 15.01.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net

Valensija je danas pobedila pred svojom publikom u Primeri prvi put posle skoro četiri meseca!

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Na 'Mestaji' je pao Espanjol.

'Slepi miševi' su slavili protiv gostiju iz Barselone u utakmici 18. kola španske Primere rezultatom 2:1.

Bivši fudbaler Barselone Martin Montoja je doveo domaći tim u vođstvo u 17. minutu igre na asistenciju Nanija, Santi Mina ga je udarcem glavom duplirao dvadesetak minuta pre kraja meča, a neizvesnu završincu doneo je David Lopez u 85. minutu nadvisivši sve u skoku .

Valensija je krenula agresivno od starta, Barahan je već u petom minutu mogao da donese prednost, ali je izblokiran u odsudnom trenutku. Statistički gledano, domaćini su bili bolji u svim segmentima igre, pa je njihova pobeda apsolutno zaslužena. Može se reći da su iskrvarili za nju, dobili su čak pet žutih kartona u razmaku od dvadesetak minuta u drugom poluvremenu, što ukazuje na jak voljni momenat.

Zanimljivo, na 'Mestaji' je danas bio Simone Zaza, posle čega je postalo jasno da će italijanski napadač pojačati 'Slepe miševe'.


Ovo je prvi prvenstveni trijumf Valensije na domaćem terenu još od 22. septembra prošle godine, kada je savladan Alaves sa 2:1.

Valensija je sa ova tri boda uplivala u malo mirnije vode, mada je i dalje "prva iznad crte", dok je Espanjol evidentno zapao u krizu posle debakla u gradskom derbiju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke