Radamel senior: "Moj sin je želeo samo Junajted!"

Autor: Miloš Marković
sreda 03.09.2014.
13:39
Izvor: Sportske.net

Otac kolumbijskog napadača ističe da je Falkao isključivo želeo transfer u Mančester Junajted.

AP Photo/Matt Dunham, File
AP Photo/Matt Dunham, File

Povezane vesti

Najveća transfer bomba letnjeg prelaznog roka je svakako Radamel Falkao, koji će narednih godinu dana provesti u Junajtedu, kao pozajmljen fudbaler Monaka.

Iznenađen je bio i sam francuski klub, koji odlazak Tigra opisuje kao 'neplaniran'.

„Da je otišao u Real Madrid, onda bi se i moglo sumnjati u unapred isplaniranom transferu, kao što su mediji u prošlosti naglašavali. Ne, ovo je bilo iznenađujuće za nas, ali nije imalo svrhe držati igrača koji je imao jaku želju da ode.“

„Razumem navijače, ali tako je to u fdubalu. Ni sam nisam srećan što je Falkao otišao.“, rekao je drugi čovek Monaka, Vadim Vasiljev.

Inače, ovih dana je aktuelan i finansijski aspekt priče. Prema nepotvrđenim navodima engleske štampe, Falkao će biti najplaćeniji igrač uz Runija, spekuliše se sa cirfama od 200 do 350 hiljada funti nedeljno.

Falkaov otac, ipak, ističe da je njegov sin samo želeo u Junajted.

„Juventus, Mančester Siti, Liverpul i u poslednjem trenutku Arsenal, svi su oni želeli da ga dovedu. Na sreću, završio je u Junajtedu, sjajan tim koji treba da povede napred. Junajted je najveći klub u engleskoj, izuzetno jak i sa finansijskog aspekta. Radamel je fudbaler koji je ostvario dosta toga u evropi, ali se i mnogo toga odrekao.“

„Zaslužuje da igra za najbolje, sada je na njemu da se koncentriše i ostvari nove pobede.“, rekao je Radamel senior.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke