Puno sreće za Liverpul, tri boda se pišu

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 16.03.2015.
22:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula odigrali su očajno prvo poluvreme, nekako se odbranili, a onda postigli gol uz mnogo sreće koji im je doneo trijumf. Ipak, Redsi su bili bolji rival u drugom poluvremenu i možemo reći da su tu sreću i zaslužili.

Beta/AP Photo / David Davies, PA
Beta/AP Photo / David Davies, PA

Povezane vesti

Svonsi je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu i verovatno najbolja partija sezone golmana Minjolea ih je sprečila da imaju ubedljivu prednost.

Prva veća prilika za domaće bila je u 31. minutu, kada je Gomis precizno šutirao u donji levi ugao, ali je Minjole sjajnom paradom spasio svoj gol.

Osam minuta kasnije golman Liverpula je imao još bolju intervenciju, Sigurdson je odlično šutirao, ali nije uspeo da savlada Belgijanca.

U 40. minutu je i Šelvi šutirao, ali je u poslednjem trenutku izblokiran.

Liverpul je igrao vrlo nepovezano, jedina poluprilika je bio šut Lalane koji je završio u naručju Fabijanskog.

U drugom poluvremenu kao da je izašao drugi tim na teren. Gosti su potpuno dominirali, Kutinjo je u 58. minutu propustio odličnu priliku, istakao se Fabijanski.

U 67. minutu je Alen bio blizu pogotka, ponovo je bio dobar golman Svonsija, ali je minut kasnije bio nemoćan.

Odlična akcija koju je započeo Škrtel, Staridž je propustio loptu za Hendersona, Vilijams je pokušao da ga izblokira, ali se lopta ponovo odbila do Hendersona i dobila čudnu putanju i prebacila Fabijanskog.

U 77. minutu je Sterling imao priliku, ali je jako loše reagovao u petercu domaćih, a u poslednjim trenucima je Staridž pogodio stativu iz kontranapada.

Gol možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Monday, 16.03.2015
23:58

Sretno Liverpoolu, nadam se da će završiti u top 4, te osvojiti FA kup, jer po meni United nije zaslužio mjesto u LŠ svojom igrom. Ako Liv uspije zadržati ovaj mladi talentovani tim još par godina bit će titula za redse.

avatar
Balkan
Tuesday, 17.03.2015
01:23

Ja ti kazem da Chelsea nece osvojiti PL neg ovaj tim sto ga mrzis hahaha

avatar
John McClane
Tuesday, 17.03.2015
18:44

A Klub Briz ce osvojiti Ligu Evrope. :D

avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Tuesday, 17.03.2015
02:14

Sa cime su zasluzili, magijom, sedeli na klupi i sami se golovi postizali..? Ajde molim te , Liverpool je u prvom delu sezone bio ocajan , 8 bodova je junajted bio ispred njih.Pokazali su danas kako igraju , zar oni zasluzuju da igraju u LS , Bazel pa Besiktas pokazali su se lepo u Evropi.