Puel dobija "šut kartu" u Sautemptonu, menja ga Portugalac?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 11.05.2017.
19:09
Izvor: Sportske.net

Iako je Soton na sredini tabele Premijer lige, izgleda da su apetiti uprave "Svetaca" veći.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Kako prenosi britanski "Independent" Klod Puel bi mogao da napusti klupu Sautemptona posle samo godinu dana.

On je odradio solidan posao ove sezone, igrao je sa "Svecima" i finale Liga Kupa (poražen od Junajteda 3:2), a u Premijer ligi je dva kola do kraja na bezbednom 10. mestu sa 42 osvojena boda.

Ipak, izgleda da uprava kluba sa "Sent Merisa" nije zadovoljna tim učinkom, a na kraju sezone će doneti i zvaničnu odluku o francuskom stručnjaku.

Kako pomenuti britanski list navodi, već su poznati i njegovi potencijalni naslednici.

Naime, klub razmatra da po eventualnom otpuštanju Puela za šefa struke postavi aktuelnog stratega Hal sitija Marka Silvu.

Germany Soccer Europa League

Portugalac je podigao "Tigrove" čim je stigao u klub, angažovao je prava pojačanja i ostavio nadu da bi mogli da opstanu u Premijer ligi, ali će ipak nakon poraza od Sandelrenda morati dobro da se pomuči kako bi Hal ostavio u elitnom rangu.

Ukoliko ispadnu, Marko Silva će napustiti ekipu, a kako stvari stoje i pored toga bi mogao da ostane u Premijer ligi.

Ono što bi takođe moglo da predstavlja problem za Soton u želji da ga angažuju je spekulacija da je i Porto zainteresovan za usluge bivšeg trenera lisabonskog Sportinga, što bi svakako bila još primamljivija destinacija za portugalskog trenera.

Druga opcija je takođe Portugalac, a u pitanju je strateg Šefild Venzdeja Karlos Karvahal. Ipak, on je svima stavio do znanja da neće slušati ponude drugih klubova dok se doigravanje za plasman u Premijer ligu ne završi.

carlos carvalhal Karlos Karvahal

Šefild je sezonu u Čempionšipu završio na četvrtom mestu i ima solidne izglede da se plasira u viši rang, a ukoliko se to dogodi, nema sumnje da će ostati u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.05.2017
19:12

Pametno ovaj Puel ocaj zivi ne moze da zapne protiv jacih ekipa,Sautempton je pod Pocetinom i Kumanom redeovno svake sezone ukanalio 2-3 TOP ekipe...