PSŽ preuzeo čelo tabele!

Autor: Boban Filipović
subota 07.03.2015.
19:12
Izvor: Sportske.net

'Sveci' ubedljivom pobedom protiv Lansa na 'Parku Prinčeva' preskočili Lion, koji sutra uveče gostuje u Monpeljeu u poslednjem meču 28. kola Lige 1.

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Dugo je odolevao davljenik u francuskoj prestonici, otpor žilavih gostiju srušen je minut pre odlaksa na odmor, genijalno izveden slobodan udarac Davida Luiza, žabica sa oko 25 metara - 1:0.

Na isteku sata igre penal za domaće, Zlatan Ibrahimović je stavio loptu na kreč i duplirao prednost 'Svetaca'.

Lans se vraća u igru osam minuta kasnije, Tuzgar je našao put do mreže Sirigua, ali Pari Sen-Žermen sa još dva gola u poslednjih deset minuta meča stiže do 14. prvenstvene pobede i čela tabele u velikom stilu.

Blez Matuidi se upisao u strelce samo pet-šest minuta pošto je ušao u igru umesto Mote, Pastore je centrirao sa desnog krila, a francuski reprezentativac sproveo loptu u mrežu na drugoj stativi. Igrao se 80. minut.

Samo tri minuta kasnije i Havijer Pastore se upisao za konačnih 4:1, ovoga puta Ibra je u ulozi asistenta, Šveđanin je prelepo proigrao Argentinca, koji volej udarcem kruniše sjajni dupli pas.

PSŽ preuzima lidersku poziciju, Lion će se vratiti na nju samo ukoliko trijmufuje sutra uveče na teškom gostovanju u Monpeljeu.

Lans ostaje pretposlednji na tabeli Lige 1 sa mršavim šansama da ostane u eliti.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke