Prvi poraz 'Žute podmornice', motiv više za Kristijana

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.10.2015.
20:18
Izvor: Sportske.net

Lider Primere, Viljareal, izgubio danas prvu prvenstvenu utakmicu na gostovanju u komšiluku, pa pa bi u slučaju pobede 'Kraljevskog kluba' u 'Madrilenju' na 'Visente Kalderonu' večeras moglo da dođe do promene na čelu tabele.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Marselinjova četa je ostavila kosti u Valensiji, Levante je naneo prvi poraz Viljarealu ove sezone, domaći su ikoristili brojčanu prednost na terenu koju su imali gotovo sat vremena.

U 36. minutu utakmice slovenački reprezentativac Bojan Jokić je zaradio drugi žuti karton što je u mnogom odredilo dalji tok meča.

Alfons Areola je sjajnim intrevencijama čuvao mrežu lidrera španskog šampionata, ali u 83. minutu nije mogao da učini ništa kada je Dejverson uhvatio jedan volej i postigao gol vredan tri boda.

Levante je ovom minimalnom pobedom, prvoj u sezoni, pobegao sa dna i ustupio fenjer Granadi, dok će Viljareal izbubiti lidersku poziciju u slučaju da Real večeras savlada Atletiko na 'Tvrđavi'.

Posebno inspirisan protiv 'Jorgandžija', koje su u poslednje vreme 'rak rana' gradskom rivalu, biće Kristijano Ronaldo jer će u slučaju da postigne gol u 'Madrilenju' postati najbolji strelac u bogatoj istoriji 'Kraljevskog kluba'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke